Mit adnátok karácsonyra szüleiteknek?
Hűtőmágnestől madagaszkári utazásig bármit.
Nem tudjuk, mennyi pénzed van, nem tudjuk, mennyi idős, stb.
Anyukám fonalakat kap, mert imád kötni, de a minőségi fonal drága, sajnálja rá a pénzt.
Anyós pedig egy kényelmes karosszéket, mert látom, hogy a kanapén ülve már kényelmetlen neki minden...
Ha szeret sütni, főzni, akkor valami különlegesebb konyhai eszközt pl. alma hámozó, ananász szeletelő, fondue készlet, gyümölcs centrifuga, forró levegős fritőz, stb.
Ha jobban érdekli a szépségápolás, akkor egy különleges illatszer csomagot. Ez is van pár ezer forintos Avonos csomagtól kezdve a komolyabb luxus parfüm összeállításig.
Ha szeret olvasni, akkor könyvjelzőt, könyvcsomagot, vagy ha rábíznád a választást akkor könyv vásárlási utalványt.
Ékszer is lehet a bizsutól a gyémántig..
Egyszerűbb lenne segíteni, ha leírnád mit szeret, és mennyi a keret.
Dolgozol már? Ha nem, akkor szerintem felesleges erre költeni, hacsak nem valami kézműves dolgot csinálsz vagy sütsz/főzöl valamit.
Esetleg egy régóta halogatott munkát elvégezhetsz helyette, annak tudnak örülni a fáradt szülők.
Ha dolgozol és nagyobb értékűt akarsz adni, akkor tőle is megtudakolhatod, vagy megmondja konkrétan vagy legalább hátha ad egy kis célzást, hogy mire vágyik.
"egy régóta halogatott munkát elvégezhetsz helyette, annak tudnak örülni a fáradt szülők"
Így van! Pl. rendet csinálsz egy szekrényében, vagy ilyesmi. De ne csak nekiess, hanem egyeztess vele! Nem baj, ha nem lesz meglepetés, az a lényeg, hogy ő maga segítségnek érezze, ne valami terrortámadásnak. :D
Ha van saját kereseted akkor ezt: Én most karácsonyra egy ilyen karácsonyi kosarat készítettem neki:) már szépen el van téve már csak oda kell adni majd.
Ugye van maga a kis kosár, szövetből, vettem bele neki egy nagyon puha takarót, gyertyát mivel imádja őket, tettem bele pár nasit, én földi mogyorót meg ezt a cseresznyés alkoholos bonbont. Meg van benne egy pingvines fürdőbomba, meg egy mézes tusfürdő.
A kosár, a takaró a gyertya a pepcoból van, a nasikat bármelyik boltba megkapod:D a fürdőbomba a lushtól a tusfürdő meg a DM-ből nagyon erős méz illatú:P
Ha nincs saját kereseted akkor meg bármi kézzel készített dolog, varj neki valami mini plüst, rajzolj, süss neki sütit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!