Felnőttként már nem lehet szép a Karácsony?
Mindig másért szép, máshogy szép.
Nekem már csak anyukám és a pici fiam van, félek, hogy hamar el fog jönni, mikor ketten maradunk...
De a szomorúság mellett abban is meg kell majd látnom a szépet.
Nekem akkor volt igazán szép mikor a magam kedvére alakíthattam a saját lakásunkban a férjemmel közösen.
Nem volt semmi kényszer, hanem végre rólunk szólt. Elhagytunk olyan szokásokat amikre nem volt igényünk és lettek újak amik örömmel töltöttek el.
Számomra a döntés szabadsága a legszebb ajándék, és persze hogy azzal tölthettem nyugalomban akit én választottam.
Nekem egyre fontosabb a karácsony, teszek is érte, hogy szép legyen. Már novemberben ráhangolódom.
Nem tolom túl, törekszem a csendre, békére, díszekkel és ételekkel ünnepi hangulatot teremtek. Ez az időszak a pihenésről is szól, és ahogy idősödöm, ez egyre fontosabb.
Gyerekkoromban is szerettem, de akkor is visszafogottan ünnepeltünk.
Gyerekként a kötelező rokonlátogatásokról szólt meg arról, hogy apám részegre issza magát és beégeti az egész családot.
A világ legboldogabb embere lennék, ha saját feleségem, gyerekem lenne akikkel tölthetném. Így marad a testvérem családja meg anyám. De boldogtalan így sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!