Más is egyedül van ünnepekkor?
Figyelt kérdés
24én a párom és én is itthon leszünk, de ő 25 és 26án dolgozni fog. Így egyedül leszek otthon.
31én együtt vagyunk, de január elsején menni kell dolgozni így nem tudunk éjfélig fent lenni.
A szüleimhez jövő hét elején megyek fel és ünnepek között dolgozom
2023. dec. 15. 18:18
1/4 A kérdező kommentje:
Január 1én csak ő megy dolgozni
2023. dec. 15. 18:19
2/4 anonim válasza:
uhh, mivel foglalkozik párod, hogy ilyenkor is dolgoznia kell?
amúgy tavaly egyedül voltam, idén csak szilveszterkor leszek egyedül
3/4 anonim válasza:
Milyen proli munkakör ez ahol nincs se karácsony se újév vagy csak a párod munkamániás akinek fontosabb a munka mint a magánélet?
4/4 anonim válasza:
"Milyen proli munkakör"
Gondolom adófizető proliként te lennék a legjobban felháborodva, ha nem jönnének ki hozzád a tűzoltók mert felgyújtottad a fát, vagy nem jönne ki a mentő, mert torkodon akadt a bejgli, vagy ne adj Isten nem tudnál elbuszozni anyádékhoz mert a proli buszsofőrök inkább otthon ünnepelnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!