Gyermekkel külön karácsony?
Sziasztok. A férjemmel külföldön élünk ,ezelőtt egy pár hónappal úgy egyeztünk meg ,hogy hazautazunk a szüleimhez karácsonyozni egy hétre. Repülőjegyek már rég lefoglalva.
És itt jön a fekete leves, ma a kedves férjem szól, hogy bocsi de a munkahelyéb mégsem engedik el, egyedül kellene hazautaznom az 1 éves gyerekkel.
Szerintetek jogos a kiakadásom? Hogy az egész karácsonyt külön töltjük? Ha csak ketten lennénk, nem érdekelne annyira..de itt van a gyerek...
Én is ki lennék akadva, mert én egyedül biztos nem repülnék a gyerekkel meg semmi. De az élelmesebbek viszont lazán megoldják egyedül, hazautaznának, aztán a férj meg jönne utánuk amikor tud.
Szintén 1 éves a gyerekem, neki mindegy mikor van tartva a karácsony mert nem nézi a naptárat. Mennyit kellene tolni a dolgon? A két ünnep között se engedik el?
Nem tudjátok megoldani hogy a család menjen hozzátok ki karácsony utáni napokban?
A férjnek nem adnak egyáltalán szabadot, csak egy napot, ami a 25.-e. Mi pedig 19-27 között lennénk otthon.
A gyerekkel való utazástól pedig nem félek ,mert már utaztam vele egyedül, csak ez az időszak miatt vagyok kiakadva. Mégis milyen karácsony lesz ez így, hogy a szülei külön.
És így a repülőjegy ára is úszik..nagyszerű
Nem értem, miért vagy akkor annyira kiakadva, ezek szerint a férjednek nincs más lehetösége!
Egyébként azt sem értem, miért nem maradtok eleve otthon a gyerekkel karácsonykor és ünnepeltek hármasban - elvégre ez lenne az az egység, ami karácsonykor családnak számít, a nagyszülök és egyéb rokonok nem.
Szóval nem kell a szüleitöl külön lennie a gyereknek, ha a szülei maradnak otthon és a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!