A főnököm ezzel megsértette volna a karácsony ünnepét?
Figyelt kérdés
Nov.27-én földíszített minden fát-, és épületet itt a telephelyen.
Itt Felsőkelecsényben már 15cm hó van, és ezért épített hat hóembert is, vagy ahogy erre mondani szokás snehulák-ot. Ami szerintem az Ő részéről nagyon gyerekes volt. Továbbá, még világító szarvasokat is kiültetett az ablakok alá. Nekem ez nagyon szúrja a szemem, mondtam már ma Neki, de csak "lemosolygott". Nálam ezt dec.13-án, Luca napkor szokás végrehajtani.
Ezzel a húzással a főnök megsértette a karácsony becsületét?
Ez illetlenség, Ti is így gondoljátok?
Mire való volt mégis ez🤬?
Köszi, ha a hasonló tapasztalatokat megosztjátok!
2023. nov. 28. 16:25
11/19 anonim válasza:
nem, de szerintem hisztizz neki is egy kicsit, hogy jajajajjj, brühühüüüü, szezonális dekoráció van az udvaron és még hóembert is merészelt építeni, ahelyett hogy savanyú pofával felsózta volna az egészet, hogy szürke szutyok legyen mindenütt, és akkor ha egy kis szerencsénk van, jövőre már az egyenruhátokat is karácsonyipulcsira cseréli november közepétől, és hallgathatjuk a szánalmas nyávogásodat. nem mindenki olyan örömtelen, kiégett és béna felnőtt, mint te.
12/19 anonim válasza:
Egy hét múlva jön a Mikulás.
Hogy lenne már elkésve?
13/19 anonim válasza:
*hogy lenne már elkapkodott*
Ezt akartam írni bocs
14/19 anonim válasza:
Szerintem jelencsd föl Strasszburgba! Emberi jogaidban meg vagy sértődve!
15/19 anonim válasza:
nem igazán van ötletem, hogy mi mást lehetne 15 centinyi hóval csinálni... igluhoz még kevés XD
18/19 anonim válasza:
Valójában a "sértés" ott kezdődött amikor kereskedelmi ünnepet csináltak-csináltunk a karácsonyból. Semmi köze a munkahelynek a karácsonyhoz, december 6-előtt semmi helye karácsonyi árucikknek a boltokban. Karácsonyi dalokkal, tévében a vacak árucikkeikkel kufárkodó kereskedők pedig szintén tiltandók lennének egy normális országban.
19/19 anonim válasza:
Ne pontozzátok le a válaszolókat, sem a kérdezőt! A kérdező jól lát dolgokat! A Karácsony szent Ünnepe nem novemberben kezdődik! Nem sértés, de tájékozatlanság, de mivel jót akart, finoman szabad csak értésére adni. Akinek problémája van, írjon privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!