Melyik karácsonyi film lehet ez?
Sziasztok
Egy karácsonyi filmet keresek amit már jó pár éve láttam. Arra emlékszem, hogy több ember van akik nem szeretik a karácsonyt. Van egy kopasz fehér férfi, a 40ed évi elején lehet (ha jól rémlik a főszereplő) akit a gyerekkori énje látogat meg (küldik el hozzá), mert gyermekkorában történt valami ami miatt nem szereti a karácsonyt. Nem emlékszem mi történt, de valami a családjában. A végen ez a férfi egy kivilágított üres utcán van és akkor látja utoljára a gyerek énjét, beszél vele (talán még a kezét is megfogja) majd besétál egy nagy terembe és ott ünnepel együtt valakikkel.
Tudom, hogy kevés infó, de senki se emlékszik rá a családból és már égen-földön keresem.
Karácsony ének és a christmas carol kilőve, nem az.
Ha valaki tudja annak nagyon megköszönöm.🥰
U.i.: Egyszer már feltettem ezt a kérdést itt, de a profilomba azóta belépni nem tudok és nem találom sehogy a kérdésem.
Egyik sem az.
Próbáltam keresni mindehogyan, de nem jártam sikerrel. Az a baj, hogy a színész arca van csak meg előttem, de nem tudom ki ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!