Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hol találok ilyen oldalt/üzlet...

Hol találok ilyen oldalt/üzletet?:)

Figyelt kérdés

Barátomnak szeretnék karácsonyra ilyen costume puzzle-t. Rányomtatni puzzlere egy közös képünket(szerintem tök cuki ajándék ötlet). Az lenne a kérdésem, milyen oldalakat tudnátok ajánlani erre? Eddig csak olyannal találkoztam, ahol ki lehett választani milyen mintát akarok rá, de képet nem lehetett választani galériából.

Remélem érthető a kérdésem.

2023. okt. 25. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

cewe.hu

Online megtervezed, megrendeled.

Sok helyen átvehető.

2023. okt. 25. 12:46
 2/6 anonim válasza:
70%

"szerintem tök cuki ajándék ötlet"

Jól mondod: szerinted.

Valójában még nem született meg az a fiú/férfi, aki örülne ilyen giccses szaroknak. Persze, jó képet vág majd hozzá a szerencsétlen, de hogy örülni nem fog neki, az fix.

2023. okt. 25. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én, mint 38 éves férfi, nagyon örülnék egy ennyire személyes, kedves ajándéknak.
2023. okt. 26. 07:30
 4/6 A kérdező kommentje:
kedves második. pontosan elismételted amit leírtam ,”szerintem”. mivel én ismerem a saját páromat, nyilván el tudom dönteni hogy minek örülne. kiscsillag nem az volt a kérdésem, hogy vajon örülne-e neki. köszönöm a másik két hasznos választ! ha már úgyis megy kéretlenül az okoskodás, várom szeretettel emellé a hasznos ajándék ötleteket!!:)
2023. okt. 26. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
cewe tényleg jól nyomtat, mi sok mindent csináltattunk már velük, meg vagyunk elégedve. (a honlapjuk néha kissé debil hangulatában van, de rá lehet jönni mit akar tőled)
2023. okt. 26. 17:23
 6/6 anonim válasza:
Lehet már nem aktuális, de másnak/máskor még hasznos lehet. Én a venuspuzzle.hu-t ajánlanám :)
2024. jan. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!