Kit hagy hidegen a Karácsony rajtam kívül? Szerintem ugyanolyan nap mint a többi.
Engem nem maga az ünnep hanem ami sürgéa forgás van körülötte.
Az a rokon aki fontos azzal találunk évközbe programokat stb...tehát nem kell egy ünnep ahhoz, hogy összegyűljünk mintha kötelező lenne....
Másik a készülődés és a stressz
A szeretet ünnepe tehát nem a filmbeli megfelelés kéne a vendégek részére ami abban a stresszben merül ki, hogy 4 féle főételt és 10 fajta sütit kell csinálni és már egy héttel előtte sütni kell
Engem hagy hidegen meglepő módon. Mint egy hétköznap, űamikor végre nem kell korán kelni, utazni, csak pihenni, olvasni, jót sportolni. Mmm, perfetto! Szóval így telt.
Különben nekem sincs fám, mert egy kínszenvedés beszerezni, itthon takarítani utána... Stb Ám, nagyon szép dekorfényeket tettem fel. A szerettemmel meg minden nap kontaktálok, és mar karácdony előtt megajándékoztuk egymást, mert úgy esett jól. Mászkáltam a városban, és rá gondoltam, hogy ezt megveszem neki, mert ennek örülni fog.
Nincs kötelező túlzabálás, amit mindig utáltam gyerekkoromban, plusz az időponthoz kötött jópofáskodás, amihez éppen semmi kedvem sem volt.
Lehet, hogy a többségnek ez furcsa, de imádom a természetes folyását a napoknak.
Elismerésem az erődért.
Szerintem nagyon nehéz egyedül.
Kívánom, hogy mindenki, aki egyedül van, találjon társakat, igaz barátokat, szerelmet, családot! Különben így volna jó a karácsony. Enélkül nem tartom klassz ünnepnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!