Kinek mit hozott a Jézuska, mit kaptatok ajándékba?
Ami engem illet, én rendesen el vagyok kényeztetve így az ünnep alatt😅
Barátomtól: chili port és jalapeno paprikát
Barátom Szüleitől: szénceruzát, szenet, rajzlaptömböket, fürdőbombát, gyertyát
Anyától: zoknikat, egy pár kesztyűt, gyertyát, ilyen karácsonyi csíkos J alakú cukrot, sminkkészletet, pénzt
Apától: retro videójátékot, pénzt
Nagyapámtól: gyanítom pénzt fogok kapni és valami édességet, esetleg könyvet
Ismerőseink: szerintem édességcsomagot fognak adni
Némi pénzt, amit azzal a lendülettel a kutyám át is adott az állatorvosnak, úgyhogy gyakorlatilag egy élő kutyát jó drágán, ami mondjuk határozottan jobb ajándék mint egy halott kutya. [Már jól van, mondjuk fiatalabb már nem lesz szóval ja ez egy ilyen dolog.]
Kárpótoltam magam 2 albínó bikasiklóval meg 2 terráriummal. :D
20 vagyok, szeretem a Nintendo játékokat, főleg, ha az ilyen Mario-val kapcsolatos, a mai napig odaülök a Wii elé játszani, ha unatkozom. Apa megkérdezte, hogy szeretnék-e valamit, ruhát, cipőt, sminket...stb, de nemet mondtam. Egyrészt mert őszintén nem volt rá szükségem. Anyának mondtam, hogy majd zokni kéne és színesebb smink nem lenne rossz, így tudtam, hogy azt majd megkapom, nem szerettem volna kétszer ugyanazt az ajándékot kinyitni. Illetve apámnak szokása az ajándék felét kifizettetni a megajándékozottal, ha nem ő választja ki amit ad, szóval úgy voltam vele, ha meglepetést kapok, azzal spórolok.
Meglepődtem, hogy ilyesmit kaptam tőle, de örültem neki. Ilyen múltszázadi videójátékok vannak rajta, amik ilyen pixelesek, a karakter kicsit lomhább, a pályák néha csúsznak, de pont ettől más és élvezetes. Egyedül a mentés és check-pointok hiánya/kevéssége zavar, erre gondolhattak volna az első játékoknál is.
*most nézem, hogy logikai hibába estem:
Szóval, nem szerettem volna vele ruhát meg sminket válogatni vagy valami nekem nem tetszőt kapni tőle, mivel ő annyira nem ismeri az ízlésemet. A "kell" egy erős kifejezés, a "jól esne" inkább leírta az érzést, amit a kapott meleg zoknik és sminkkészlettel kapcsolatban éreztem. Tehát nem szerettem volna, hogy ezzel fáradjon, hiszen férfiként vagy megvenné az első cuccot, amit meglát, mert nem akarna válogatni (és azt se tudná, milyen szempontok alapján kéne, mi a jó ár-érték arány ilyesminél...stb) így inkább anyámra hagytam ezt, mert ő viszonylag élvezi a drogériák és ruhaboltok látogatását.
11-es válaszolóhoz hasonlóan én is el vagyok kényeztetve így ünnepek alatt😅
Barátomtól: nyaklánc, Adidas pulcsi, közös képpel ellátott párna és telefontok
Aputól: Nike cipő
Anyám és a férje: karácsonyi zokni, és sporttáska
Barátom szülei: Harry Potter pizsama és póló
Barátok:
Harry Potter papucs, kulcstartó, karácsonyfadísz, édesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!