Kinek mit adtok karácsonyra? És ti mit gondoltok mit kaptok?
Mindenkinek ehető-iható ajándékot adunk.
Remélem semmit nem kapunk. 😬
Barátomnak vettem egy Adidas cipőt. Tudom így furán hangzik. De sokszor mondta h milyen jól néz ki csak neki van egy olyan cipője már csak kicsit más színben így eddig nem vette meg. Én meg megvettem neki
Aztán apukámnak én is ehető-iható dolgokat ajándékozok . És a barátom szüleinek is.
Van egy keresztlányunk ő még elég kicsi így pár ruha és egy plüss állat
Én mindenkinek adtam valami apróságot, illetve aki kimondottan szeretett volna valamit, annak azt. Családomnál nyilván személyesebb dolgok, esetleg valami kis kedvesség, mondjuk nagymamámnak egy szép gyertya, volt olyan is, amikor saját kezűleg készített dolgot adtam. Barátoknál, ha éppen van olyan, akivel szorosabb barátság lenne, akkor valami hasznosat adok+valami karácsonyit. A tanáraimat is meg szoktam ajándékozni karácsony/hanuka alkalmából: ott a nőknek többségében szappan, kis csoki, hasonlók, férfiaknak pedig bor.
Én kaptam egy okosórát, karácsonyi díszeket, kisebb apróságokat, hasznos dolgokat, valamint idén sem maradhatott ki a klasszikus "drogériai cucc" (valamikor tusfürdő, valamikor szappan, valamikor hajwax stb.).
Fontos, hogy a karácsony nem az ajándékozásról szól, ez csak egy gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!