Mit vegyek 18 éves fiúnak karácsonyra?
Mi már régen 1 óriási sexet rendezünk.
ingyen van, és nem kell törnöd a fejed felesleges ajándékon.
A te szülinapodon fordítva.
Névnapon uaz.
Fizesd be a pr_stihoz! ;)
Komolyan.
Nagyon régen voltam már 18 éves, de én nagyon tudtam örülni mindennek, ami valamelyik hobbimhoz kapcsolódott.
Akkoriban rajongtam az emeletes buszokért, úgyhogy minden, ami emeletesbusz, könyv, Matchbox, modell, makett, nem lehetett mellényúlni.
Depeche Mode rajongóként minden: kazetta, VHS kazi (igen ilyen öreg vagyok :D ), poszter, fotó, bármilyen relikvia.
Kedvenc autómárkám (Porsche) dolgai.
18. szülinapomra kaptam a szüleimtől egy nagyon szép és komoly elegáns karórát. Jó akkor még nem ilyen kütyümán élet volt.
Márkás italok, mivel alkesz nem vagyok, de szeretem a piát, pl én akkor tesómtól kaptam egy üveg Black Label Johnnie Walker whiskeyt, hatalmas státusszimbólum volt.
Ezek csak ötletébresztők. Mai korra daptálva is örökzöld, hogy csak van annak a srácnak hobbija, kedvenc zenekara, kedvenc autómárkája, ha dohányzik, ahhoz kapcsolódó cucc, kedvenc ital stb. Hisz már nagykorúvá válik és emiatt ez egy nevezetes évforduló.
14-es vagyok, közben megkérdeztem a mesterséges intelligenciát:
"Nagyon sokféle dolog lehetne egy 18 éves fiúnak tökéletes ajándék karácsonyra, így nehéz egyetlen választ adni. Ami biztos, hogy az 18 évesek már általában kezdenek el érdeklődni a saját érdeklődési körükben lévő dolgokért, így érdemes lenne az ajándékot ennek megfelelően kiválasztani.
Ha a fiú kedvel valamilyen sportot, például futást, biciklizést, síelést vagy valamilyen más sportot, akkor lehet, hogy érdekli valamilyen sportfelszerelés, például új futócipő, biciklis sisak, síléc, stb.
Ha a fiú zenekedvelő, akkor lehet, hogy érdekli valamilyen zenével kapcsolatos ajándék, például új lemezek, koncertjegyek, hangszerek, stb.
Ha a fiú kreatív tevékenységeket szeret, akkor lehet, hogy érdekli valamilyen kézműves eszköz, például főzőedények, sütőformák, festékes készletek, stb.
Ha a fiú az okoseszközöket kedveli, akkor lehet, hogy érdekli valamilyen új okostelefon, tablet, számítógép, okosóra, stb.
Ha nem tudod, hogy a fiú milyen érdeklődési körben mozog, akkor érdemes lehet valamilyen közös tevékenységre szóló ajándékot adni, például közös útikönyvet, kirándulótáskát, játékokat, stb.
Végül, ha nem tudod, hogy mit vegyél, akkor lehet, hogy egy általános ajándék, például ruhák, cipők, táska, stb. is tökéletes lesz. Fontos, hogy az ajándékot személyes érintettséggel adjuk, ami azt jelenti, hogy valamilyen módon összekapcsolódjon a fiú érdeklődési körével vagy személyével."
Fuuu emberek nagyjából 2-3 választ kivéve a többi elég nagy f*szság lett… sebaj
Amugy osztálytársam és sosem beszéltem vele szoval végül csokit és piát kapott
Igaza van a kérdezőnek...
Mindenki játssza az ágyat, azt sehol semmi.
Nagyobbnál nagyobb közhelyeket puffogtatva azt gondolják egyesek, hogy segítenek vele bármit is.
Bonbon+bögre+zokni... Ezek aztán tényleg b.romi jó ötletek.
De úgy látom a "VHS kazis" gyerek nagyon magára vette a kérdező megjegyzését.
(Egyébként megsúgom, senki sem hívta VHS-nek a VSH-t, csak most használja minden szerencsétlen divatmajom, mert milyen menő dolog már VSH-nek hívni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!