Megsütöttem egy nagy adag linzertésztát, viszont elfelejtettem zárható dobozba tenni. Egy hideg szobában vannak, letakarva, töltetlenül. Szerintetek lett valami baja, attól, hogy nem dobozban volt? Ha betöltöm még megpuhulhat vagy kuka?
Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 09:57
2/5 anonim válasza:
Semmiképpen sem kuka.
Megpuhul az, ha betöltöd, magába szívja a tölteléket, de rakd mihamarabb zárt dobozba.
Ha raksz mellé egy kis darab almát, akkor jobbak puhul (csak tegyél közé valamit, ne közvetlenül a linzerre).
3/5 A kérdező kommentje:
Ha ma betöltöm őket (a lekvárosakat csak, a ganache-os tölteléket csak pénteken) akkor még jók lesznek karácsonyra? Elállnak?
2022. dec. 18. 14:52
4/5 anonim válasza:
Pont most jött a kérdésed szembe a bebés csoportban :D
És ahogy ott is írták, elállnak simán karácsonyig úgy is.
Szerintem túlpuhulni sem fog, cukrászként dolgozom, mi is csináltunk már előre, ha később csokiba mártanád, ahhoz lehet túl puha, mert könnyebben törik, de ha nem akkor tökéletes.
5/5 anonim válasza:
Teszteld le! Ha beletörik a fogad rátöltés után, talán mártsd az összeset forró csokiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!