Mit vesztek idén karácsonyra 9-12 éves gyermeketeiknek? Nagyon kifogytam az ötletekből, munka miatt most van időm ezzel foglalkozni.
Vannak saját és unokatesós gyerekek is, nulla ötletem van a legón kívül. Mivel nemrég volt a szülinapjuk is, így akkor kapták azt, amit szerettek volna, most meg nem tudom, hogy mi kerüljön a fa alá. Tudom, hogy van millió játék, társas, de ezt is kaptak hármat is (tőlünk, rokonok) Nem egyszerű.
Ti mit vettetek, vesztek most karácsonyra?
A saját 9 éves lányom ágyat kért a Jézuskától (még hisz is benne meg nem is 🙂) de ezt amúgy is megvennénk neki mert a mostani már jó régi)
Szíve vágya még egy mikroszkóp, az fog bekerülni neki a fa alá.
Unokatesói (ikrek) Kik-be kapnak egy-egy 10ezer forintos utalványt.
Társas, köynveket, festékkészletet, vásznakat.
Állandóan a koynhában sertepertél, levadásztam a Pom-pom főz szakácsköynveket és Monspart Éva Főzni jüó szakácsköynvét, amit gyerekként imádta,-
Egyedül te tudod, hogy mikkel szeretnek játszani, mi az amivel szivesen időt töltenek ha unatkoznak, mi a hobbijuk, vagy sportjuk.
Egy tanács, ne úgy menj a boltokba hogy na most kell valamit vennem. A legjobb ajándék a személyre szabott ajándék. Én mindig ilyet keresek és be is jönnek.
Rövidebb társasok pl.: kluster, the mind, stb.
Nagyobbaknak már hosszút is lehet.
Tudok ajánlani könyveket is: párválasztó, jók és rosszak iskolája, harry potter, egy zizi naplója, mágikus állatok iskolája.
Ezenkívül biztos örülne mozi/színház jegynek vagy mondjuk egy új szőnyegnek a szobájába.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!