Notinoról rendelnék, mindössze 3 személynek vennék ajándékot. Kissé sokallom a 20 ezret egy elektromos fogkeféért, egy fiatalító arckrémért, és egy parfümért. Ha DM, Rossmann, Müllerben vásárolnék olcsóbban jönnék ki?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 21:24
1/5 anonim válasza:
A dm-nek és a Rossmann-nak van webáruháza, ott meg tudod nézni az árakat.
2/5 anonim válasza:
Ha ugyanezeket a termékeket akarod, nem valószínű, hogy jelentősen olcsóbban megkapod.
3/5 anonim válasza:
Sokallod? Az elektromos fogkefe önmagában tizenezer, ha normálisat veszel (és akkor még az olcsóbb kategóriáról beszélek). Parfümből is a noname kis márkák indulnak 5-6ezer felett, és szintén lehet, hogy keveset mondtam... az arckrémről még szót sem ejtettem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a Notinon minden drágább.
Én csak akkor vásárolok ott, ha máshol nem kapható,amit szeretnék.
5/5 anonim válasza:
Pont, hogy a Notino olcsóbb. Volt ahol csak párszáz forinttal van ahol, ped akár 2-3 ezret is spóroltam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!