Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Vennétek olyan ajándékot a...

Vennétek olyan ajándékot a gyereknek, ami ellenkezik az elveiddel?

Figyelt kérdés

11 évesemtől bárki kérdezi, csak magassarkút és sminket szeretne. persze ellenzem mindkettőt, de annyira nem szeretne semmi mást, hogy elgondolkoztam egy természetes smink készleten (persze csak itthonra).

nemrég volt születésnapja, arra minden értelmeset megkapott.

2022. dec. 7. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy körömlakk férne bele legjobban. Bár amikor én voltam általános iskolás, azt sem engedték. Meg esetleg egy szájfény, diszkrét színű szemhéj árnyaló, amikkel még nem tudja magát utcalányra kikenni.
2022. dec. 8. 07:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyereksmink oké szerintem, pl színezett szőlőzsír, gyerek lakk, gyerek szemhéjpúder, stb. Magassarkú káros, ezt elmondanám, de vannak kompromisszumos megoldások, pl 3-4 centis teli sarok, vagy csak simán nem-magassarkú, de szép, elegáns cipő, mondjuk csillogós.
2022. dec. 8. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

11 évesen egyiket sem venném a lányomnak.

Körömlakk esetenként, de iskolába azt sem.

2022. dec. 9. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Alapvetően magának csinál bajt azzal, hogy 'felnőttesebb' akar lenni. Nálunk volt pár lány, akik hamar kezdtek sminkelni és magassarkúban járni és mindenki róluk beszélt, nem éppen jókat. Persze, most még talán menőnek gondolja és biztos a baráti körében az is lenne, de mindenki másnak meg lenne róla a véleménye. Persze ez visszagondolva gáz volt, hiszen ők is csak próbáltak önmaguk lenni. Ha nagyon szeretne, szerintem egy kis szempillaspirál, szájfény belefér vagy kisebb sarkú cipő, esetleg otthon sminkelés.
2022. dec. 9. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én 10 éves lányom is sminkkészletet kap. Annak örül, most mit csináljak? Hadd próbálgassa magát. Ő a suliba is kifesti a szemét, ettől még nem néz ki ribisen.

Magassarkút nem vennék neki, úgyse tud menni benne, úgyhogy csak pénzkidobás lenne.

2022. dec. 9. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kicsinek az a disney hercegnős "magassarkúm". Talán valami hasonlónak ő is örülne.
2022. dec. 11. 20:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is vennék neki körömlakkot, sminkből natúr szájfényt, szemhéjpúderből pár természetes árnyalatot és valami jó kis arckrémet, és feldobnám egy hajszinező krétával a csomagot.

Úgyis szerezni fog magának ha nem kap, és akkor már inkább azt használja amiben tudom mi van. Örülnék is neki amúgy hogy megosztja velem mire vágyik.

Tisztán emlékszem a hatodikos osztálykirándulásomra (90es évek közepe) mindenki szét volt este sminkelve, főleg sötét és rikító áanyalatokkal. Akkor már inkább a natúr színekkel próbalkozzon, jó ha gyakorolja a sminkelést.

2022. dec. 18. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!