Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy mindjárt újra karácsony?

Figyelt kérdés

Annyira hihetetlen, hogy ilyen gyorsan telik az idő. Ez az egész karácsonyi ünnep nagyon jó.

Hihetetlen az idő múlása. Mi lesz így velünk? Ebben az évben is mennyi érzelmet, boldogságot, fájdalmat átéltünk...

Hihetetlen.

2022. nov. 21. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Várom már a dec. 27-et.

Amúgy tényleg durva, még csak most kezdődött az év.

2022. nov. 23. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem magát a laracsoyni hangulatot, viszont a családommal utálok karácsonyozni. A szüleim pár éve elváltak, és mindig veszekednek azon, hogy karácsony melyik napját kinél töltöm. De igazából felesleges veszekedni mert a tesóm már nem velünk ünnepel, anya a pasijával van elfoglalva, apa meg a barátnője fél karácsonyt részegen, felét meg másnaposan töltik. A nagyszülők sem jobbak. Az egyik kibeszéli anyát (ők apa szülei ugye) hogy miért pasizgat, anya szülei pedig apáékra mondanak nem éppen kedves dolgokat, leginkább olyanokat, hogy folyton részegesek. Nem vagyok kisgyerek, de azért jó lenne, ha abban a 3 napban csak egyszer megkérdeznék, hogy én mit szeretnék.
2022. nov. 23. 17:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ment egy zöld kéz, mert ölelés opció nincs...
2022. nov. 23. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogy basszus, most volt július!
2022. nov. 24. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
12) és mit szeretnél?
2022. nov. 25. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:
15 mondjuk nézzünk meg egy filmet, vagy csak simán beszélgessünk egymással. Ha erre képesek lennének, az éppen elég ajándék.
2022. nov. 25. 11:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek a kérdéssel. Számomra nem telt még el olyan gyorsan év, mint az idei, pedig keveset járok emberek közé, és magam sem vagyok az a betáblázott ember, és mégis...
2022. nov. 27. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez egy eseménydús év volt, nem sok minden történt, ezért nem érzem hogy olyan gyors lett volna.

Alapvetően nem érdekel annyira a karácsony, de idén nem dolgozom már előtte sem, úgyhogy lehet megpróbálok sütiket sütni, nem boltban veszek. Már a jövő karácsonyt várom, ha minden jól megy, addigra lesz egy majdnem egy éves gyerekem. Úgy már teljesen más lesz az ünnep.

2022. nov. 28. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!