Öregszek azért nem szeretem a karácsonyt? Sőt már inkább idegesít.
3: Tuti!
Ki kellene venned egy kis szabit és csinálni valami közös programot az asszonnyal!
Én imádom a karácsonyt! Együtt a család, jobb esetben nincs vita, csak békesség, barátok, ünnepi vacsora, ajándékot kapsz, és adsz.
Szervezz valami újat idénre! Én pl ha minden jól megy, néhány barátommal kiutazunk New Yorkba karácsonykor, és a családdal később ünneplünk.
Te is menj el valahová, vagy csak máshogy ünnepelj idén.
Nincsenek gyerekeitek?
Nekünk vannak, és az ünnep varázsát az ő örvendezésük jelenti.
"Az a sok felesleges agyon szervezés, pánikolás meg kb hónapokra elegendő kaják főzése aminek aztán nagy része a kukába landol."
És ki mondta, hogy ennek így kell lennie?
Minek kell agyonszervezni bármit? Minek kell annyi kaja? Mi kari előtt megrendeljük vmelyik étteremből a kaját meg a szüleimtől is hozunk oszt kalap. mit kell idegeskedni?
Szerintem nem kortól függ.
Nálunk pl. nincs pánikolás és agyonszervezés. Főzünk valami finomat, de nem túl sokat és nem sokfélét, és nincs tízféle süti sem :)
Nálunk a karácsony egy kellemes, nyugodt időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!