Idén karácsonykor milyen fát állítasz?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Természetes fenyőt (kicsit)
Természetes fenyőt (nagyot)
Műfenyőt (zöldet, kicsit)
Műfenyőt (zöldet, nagyot)
Műfenyőt (fehéret, kicsit)
Műfenyőt (fehéret, nagyot)
Természetes fenyőt és műfenyőt is állítok
Lucfenyőt
Ezüstfenyőt
Nem állítok fenyőt, de szeretnék szavazni
48 szavazat
1/11 anonim válasza:
Semmilyet. Nem hiszek a fák kivágásában.
2/11 anonim válasza:
Nem nagyon látom értelmét állítani hogy pár hét mulva meg dobjam ki.
3/11 anonim válasza:
Ilyen opciót nem találtam: Természetes, közepes.
Általában normand szokott lenni. De ha nem találok szépet, akkor ezüst lesz. A lucfenyőt nem szeretem annyira, mert nagyon hullik.
4/11 anonim válasza:
Természeteset, 200-210 cm-eset szoktunk venni.
Mi szeretjük a karácsonyt, az adventet, megadjuk a hangulatot. Karácsony előtt kb. 3 nappal szoktuk megvenni és felállítani, eddig 17-18 ezerért fogtuk ki, hát idén kíváncsi leszek.
5/11 anonim válasza:
Kicsi, cserepes fenyőt szoktunk venni (100cm). Ki szoktuk ültetni tavasszal.
6/11 anonim válasza:
Nagy zold mufenyot es ket kicsi zold mufenyot
7/11 anonim válasza:
Természetes fenyő, olyan közepes. A kertből szoktuk mindig kivenni. Most ezüstfenyő lesz.
8/11 Metionin válasza:
Semmilyent, egy fagyöngyöt szoktunk felrakni a csillárra de azt is egy régebbi poén miatt. Amúgy nem ünneplünk karácsonyt.
9/11 anonim válasza:
Van egy nagy műfenyőnk, a nappaliban szoktunk felállítani. Idén a hálószobánkba is akarok egy kisebbet.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk nem értem miért vannak lepontozva azok akik nem állítanak mikor a szavazásban is ott mint opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!