Ki mit vesz a férjének karácsonyra?
Az én párom is egyszerű, dolgos srác, és általában hasznos dolgokkal igyekszem meglepni. Már említette régebben, így az Xboxhoz vezeték nélküli fülest kap és még néhány fogyó dolgot. 😅
Tavaly könyvet kapott, amit szintén elszólás útján tudtam meg, hogy szeretné, illetve mindig van valami szerszám/készlet is, amire szüksége van (szeret barkácsolni). Kapott már körfűrészt is, szerszámostáskát, és nagyon örült nekik. 😊😊
Az én férjem mindig mindenre szerszámokat kér már úszunk a szerszámokba de szerintem nála ez olyan mint a nőknél a ruha vagy a smink márakik ilyenek😅
Ugy hogy szokásos valamilyen szerszám, egyedi telefontok,nyaklánc, parfüm ezeket fogja kapni.
Én férfi vagyok de talán tudok segíteni.
Egy új bőr bankkártya tartónak örülnék.. ha esetleg nincs neki. Mondjuk egy márkásabb darabra.
Imádom, nagyon praktikus és elegáns+ nem foglal helyet…
Cuki vagy, hogy gondolsz a férjedre:) az én feleségem szar*ik a fejemre… szerencsés a férjed..
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!