Kaptál jó, használható ajándékot karácsonyra vagy nem?
Zoknit és tusfurdo?
Vagy vmi szuper kasszát amire vagytal?
Mit kaptál, örültel?
én akkor szoktam megvenni valamit, amikor kell
sőt, külön utálom, hogy az ünnepek előtt nem lehet valamit kapni mert a sok hülye megvette karácsonyi ajándéknak, vagy a tömeget ami miatt fél órát állhatok sorba
szerencsére idén mindenki tartotta a "nem veszünk semmit, mindenünk megvan", így hülye ajándékokat sem kaptam
Téli sapit (télen-nyáron baseball sapit hordok, jól jött egy rendes melegebb téli sapi).
Farmer nadrág (a mostanit a cicáim karomélesítőnek elhasználták).
Zoknit (ezt meg a cicák ellopják és kirágják, mint az egerek).
Intenzíven hidratáló arckrém-kézbalzsam-ajakbalzsam kombót (a hideg és/vagy szeles időkben jól jön,indít kiszárad mindenem).
Parfümöt (ez az, amit csak akkor használok, ha kapok, mert magamnak sosem veszek, pedig szeretem, de csak a visszafogott illatokat).
Csokit(hát ez egyértelmű, ez mindig jól jön, főleg az ilyen érzékeny lelkű emberkéknek, akik sokszor depisek, jól jön némi boldogsághormon).
Egy qva nagy fazék töltött paprikát(nem káposzta, paprika, mert ez a kedvenc kajám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!