Tud tok valamilyen programot Budapesten holnap este?
Figyelt kérdés
Úgy alakult, hogy nem tudok lemenni vidékre a családhoz 24-én és itt leszek egyedül Pesten. Érdekelne, hogy mit lehetne csinálni ilyenkor a városban. Van valami nyitva vagy van valahol valami program? Mozi, kori, bár stb minden érdekelne:)2021. dec. 23. 17:40
1/11 anonim válasza:
Minden bezár délben, normál közlekedés 16 óráig, utána éjszakai.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem zár be minden. Ha nem tudsz segíteni/a kérdésre válaszolni, szinplán ne írj a kérdések alá.
2021. dec. 23. 18:44
3/11 anonim válasza:
2: ha tudod, akkor miért írtad ki akérdést? :-DDD
4/11 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam, hogy fogyatékos leszel és ezt fogod reagálni🤦 Azt tudom, hogy nincs minden zárva, csak azt nem, hogy konkrétan mik vannak nyitva. Így már sikerül felfogni?
2021. dec. 23. 19:53
6/11 anonim válasza:
Komolyabb szallodak ettermei uzemelnek ... kisebb kajaldak be vannak zarva.
7/11 anonim válasza:
Igazából a kocsma, bár, szórakozóhely trióból tudsz választani este. Más nem igazán lesz.
8/11 anonim válasza:
Jo program? :) En megyek a bazinagy kutyammal a Kossuth terre megnezni az orszag fajat es egy kicsit elhulyeskedunk a kormanyorokkel :) Valojaban nem is szabad oda bemenni kutyaval, de meg sosem szoltak ram :)
Szoval en ezt fogom csinalni holnap este ... kovalyogni fogok az ures varosban a kutyammal.
9/11 anonim válasza:
Én pár éve nagy depressziós hangulatom közepette az Instant-Fogasba mentem Szenteste. Elbeszélgettem a sorstársakkal, iszogattam, táncoltam, aztán olyan hajnali 2 óra fele hazavergődtem. :D Nem mondom, hogy ez követendő példa, de számomra mindenképp jobb volt, mint egyedül üldögélni otthon.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz.
#8: ugyanez volt a tervem
2021. dec. 23. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!