Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Vállalkozók, a könyvelőtök...

Vállalkozók, a könyvelőtök milyen ajándékot kap tőletek Karácsonyra?

Figyelt kérdés

2021. dec. 7. 08:16
 1/7 anonim ***** válasza:
22%

Mit?

Fordítva ülsz a lovon. Az ad ajándékot (ha ad), akinek fizetnek, mintegy meghálálva az egész éves bizalmat (és persze befizetéseket).

2021. dec. 7. 09:23
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Semmit. Örüljön, hogy kifizetem a számláit.
2021. dec. 7. 10:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ti ültök fordítva a lovon, örüljetek, hogy van egyáltalán könyvelőtök. Nagyon kevés igazán jó, épkézláb könyvelő van (persze sokan hirdetik szupernak magukat). Nekem nagyon nehéz volt találni egyet, aki korrekt, megbízható, érti a dolgát.

Minden év végén kap tőlem egy üveg finom bort és egy doboz jóféle csokit.

2021. dec. 7. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
22%

Hát...izé....

Jómagam is könyvelő vagyok, mondjuk olyan mentalitással, mint 1-es és 2-es, tőlem repülnek a kedves páciensek, akinek a könyvelő szükséges rossz, az csinálja maga, és fizesse a többszázezres bírságokat.

Nagyon sok telefonom van, nagyon sok ügyfelem lehetne még (ha vállalnék). Ebből gondolom én is, hogy bizony, eljött az idő, hogy kevesen vagyunk.

2021. dec. 7. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A NAV nagy igyekezettel automatizálja a folyamatokat, pár éven belül egy átlagos vállalkozásnak nem lesz szüksége egyáltalán könyvelőre.

Ha ilyen szarrágó könyvelőm lenne, aki a karácsonyi csokoládé hiányán kattogna keresnék másikat.

2021. dec. 7. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
meggybort és sütit, (előbbi egy helyi termelőé, utóbbi házi), mint mindenki, aki nem esik a "közeli rokon" és a "közeli barát" (kb azok az emberek, akiknek puszit adunk köszönéskor) kategóriákba. meg egyik évben egy soron kívüli elza-babát a kislányának, amiért félig hobbiból beszuszakolta az én munkámat is a családi cég neve alá XD
2021. dec. 7. 15:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Még várok hozzászólásokat.

Én azt az elvet vallom, hogy egy jó könyvelő sokat ér, és a könyvelői munka bizalmi munka is. Ha sikerült ilyen embert találni erre a munkára, akkor bizony megérdemli azt, hogy megköszönjük neki az egész évi odafigyelését, segítségét. Ez egy köszönet, nem pedig a munkadíj.Persze ha nem érdemli meg, akkor nem kell neki ajándék, akkor viszont minek szerződni vele?

Szóval a kérdésem még mindig az, hogy milyen ajándékot szoktál adni a könyvelődnek??

2021. dec. 9. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!