Fejenként mennyit költötök karácsonyi ajándékokra gyerekeiteknek?
Akkor ezek szerint, nem én vagyok az egyetlen aki 10 költ.
Régebben 5 ezer forint volt a limit, de már annyiból nem lehet venni szinte semmit.
Mi is átlagban 40.000/gyerek értékben ajándékoztunk eddig, három van. Két felnőtt és egy kilenc éves.
Mostmár kirepültek a nagyok, önálló életük van, és nagyon nincs szükségük semmire, így inkább személyes dolgokat és élményt ajándékozunk.
A kicsiét most számoltam össze, 30000-re jött ki, van benne 3 játék, két könyv és ruha is.
2 èves ès kb. 8000Ft lesz az ajàndèka.
Megpròbàlunk jelkèpesen ajàndèkozni csak ès inkàbb minősègi időt együtt tölteni. Èvközben ùgyis megkap mindent, amit szefetne. 2 èves.
Wow, mi minden közeli rokonunktól max. 5000 Ft-ig kérhetünk. Ha drágábbat szeretnénk, közösen összedobják. 4-en vagyunk testvérek. Mondjuk nekem ebből sose volt gondom, sose kérek olyan nagy dolgokat, ami meg nagyon drága és kellene, azt magamnak sprólom össze. (19/L)
De most kicsit meglepődtem itt az összegeken :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!