12/19 anonim válasza:
Én már úgy megszoktam hogy negyedik emlékeztető oltást szeretnék.
13/19 anonim válasza:
Amit én szeretnék, az pénzért nem kapható.
14/19 anonim válasza:
Könyveket kapok, ahogy mindig.:)))) Imádok olvasni!!!
Kell majd egy új telefon is, de max 2 hónap múlva lesz rá keret. A mostani telefonom már szar, alig 2 éves, de egy 5 perces telefonálástól is 100%-ról csontig lemerül:( használhatatlan.
16/19 anonim válasza:
Én lelki nyugalmat és kiegyensúlyozottságot a megtépázott és viharos hétköznapok kipihenései közepette.
És azt, hogy eszembe ne jusson jövőre egy kicsit is komolyan venni az "ismerkedés" rovatot ezen az oldalon.
A másoknak való segítségnyújtás krízishelyzetben viszont már hosszabb ideje működik sikeresen. (Kb. 2014. vagy 2015. óta.)
17/19 anonim válasza:
Azt mondtam hogy bàrmi ami kutyàs. Imàdom őket😍😍🐶
19/19 anonim válasza:
17-es miért lett ennyire lepontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!