Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Fiúk! Minek örülnétek karácson...

Fiúk! Minek örülnétek karácsonykor a barátnőtöktől?

Figyelt kérdés
Ruha kilőve, minden egyéb klisé ajándékot kapott már. 10.000 ft on belül mit lehet kapni aminek örülne? 18 éves.

2021. okt. 27. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
23%
Anál
2021. okt. 28. 07:20
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
+1 csaj
2021. okt. 28. 08:11
 13/23 anonim ***** válasza:
30%
Barátnőnek.
2021. okt. 28. 15:34
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
A sok análosnak inkább pasi kell, nem nő 😁
2021. okt. 28. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
Ha véletlenül fogyózáshoz futószalag helyett mókuskerek venne magának!
2021. okt. 28. 18:46
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
Vagy alapozó helyett meszet !
2021. okt. 28. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
16%
Én mondjuk nem örülnék ha sok lenne! Csak egy lényeg a pórén ne maradjon ki belőle!
2021. okt. 28. 18:48
 18/23 anonim válasza:
24%

18 éves!

-Pálinka(nekem ez lenne a legjobb)

-Ha sütne nekem sütit

-Ha a szobabiciklit nem csak -ruhaszárításra használná.

-Egy jó cosplay

-Witcher 3 (ehez mondjuk lehet nem elég egy 10K és sajnos nem emlékszem mennyiért vettem)

-Egy közös főzőtanfolyam

-portoi bor

-fürdősó

És még mennyi mindent nem mondtam?

Nem kell túlgondolni. Én személy szerint a fogyasztható dolgokat szeretem a legjobban. De ismered az urat nem én.

2021. okt. 28. 23:10
 19/23 anonim ***** válasza:
12%

Az análosok le vannak pontozva, pedig ha kedveli akkor az jó ajándék, meg úgy alapból minden szexuális elfoglaltság...

Más nem kell!

2021. okt. 29. 00:00
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az análmániásoknak:

1. a szex az nem ajándék, mert minden amit csináltok kölcsönös megegyezésen alapul. Én nagyon örülök, hogy az én barátom nem hajlandó semmit csinálni a szexben ami nekem kellemetlen és sose hagyja, hogy valamit, amit amúgy nem akarok, csak az ő kedvéért tegyek meg. Egyszerűen ő úgy nem érzi jól magát. Ha meg úgyis mindketten akarjátok, akkor hülyeség szexet ajándékként adni, hiszen az lett volna így is-úgy is, akkor most tulajdonképpen nem is adtál semmit.

2. egy csomó férfi nem szereti az anált

Na akkor a válaszom: mivel a barátom nem szereti a felesleges vackokat ezért megpróbálok mindig hasznos dolgokat adni, amiről már mondta, hogy kéne neki. Pl. most egyedül lakik és alig van főzős cucca, sokszor veszek neki ilyen-olyan tároló edényt. Vagy amit szeret, az hogyha valami különleges programot szervezünk ketten pl. elmegyünk kirándulni, állatkertbe stb. Amúgy 21 évesek vagyunk.

2021. okt. 29. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!