Fiúk! Minek örülnétek karácsonykor a barátnőtöktől?
18 éves!
-Pálinka(nekem ez lenne a legjobb)
-Ha sütne nekem sütit
-Ha a szobabiciklit nem csak -ruhaszárításra használná.
-Egy jó cosplay
-Witcher 3 (ehez mondjuk lehet nem elég egy 10K és sajnos nem emlékszem mennyiért vettem)
-Egy közös főzőtanfolyam
-portoi bor
-fürdősó
És még mennyi mindent nem mondtam?
Nem kell túlgondolni. Én személy szerint a fogyasztható dolgokat szeretem a legjobban. De ismered az urat nem én.
Az análosok le vannak pontozva, pedig ha kedveli akkor az jó ajándék, meg úgy alapból minden szexuális elfoglaltság...
Más nem kell!
Az análmániásoknak:
1. a szex az nem ajándék, mert minden amit csináltok kölcsönös megegyezésen alapul. Én nagyon örülök, hogy az én barátom nem hajlandó semmit csinálni a szexben ami nekem kellemetlen és sose hagyja, hogy valamit, amit amúgy nem akarok, csak az ő kedvéért tegyek meg. Egyszerűen ő úgy nem érzi jól magát. Ha meg úgyis mindketten akarjátok, akkor hülyeség szexet ajándékként adni, hiszen az lett volna így is-úgy is, akkor most tulajdonképpen nem is adtál semmit.
2. egy csomó férfi nem szereti az anált
Na akkor a válaszom: mivel a barátom nem szereti a felesleges vackokat ezért megpróbálok mindig hasznos dolgokat adni, amiről már mondta, hogy kéne neki. Pl. most egyedül lakik és alig van főzős cucca, sokszor veszek neki ilyen-olyan tároló edényt. Vagy amit szeret, az hogyha valami különleges programot szervezünk ketten pl. elmegyünk kirándulni, állatkertbe stb. Amúgy 21 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!