Szerintetek az jó karácsonyi ajándék egy férfinak?
Ősz közepe van, múlt hónapban még vénasszonyok nyara volt, még a mindenszentek sem jött el. Minek kell már most kitalálni? Bírom, hogy azt hiszem az Alza már most el kezdte reklámozni karácsony címszóval a termékeit. Ki az, aki már most megveszi? Ha most megvenném, meg is porosodna karácsonyra! Sőt, ha olyan termék, akkor ki is jöhetne addigra belőle egy újabb verzió.
Egyébként szerintem nem az érték a lényeg, ezek jónak tűnnek, te ismered, ha van valami vagy vannak valamik, amire még vágyik, akkor még azt is. Jézusnak is, ahonnan a hagyomány ered, a pásztorok szegényes dolgokat vittek, de azok szívből jöttek. Ezért sem szeretem a fogyasztói társadalom ünnepeit.
Véleményt kérdeztek, én le is írtam. Reagálás: 0%-ban hasznos a válaszod.
Imádom a GYK ezen jellegzetességeit... Objektíven igazolt válasz van rá?
Leírom még egyszer, elég, ha van valami személyes és tudod hogy szeretné, akkor esetleg még azt. Nem tudom mi ebben az olyan baromi haszontalan.
Szerintem a saját készítésű ajándékok ezerszer többet érnek, mint az agyonakciózott szétreklámozott cuccok.
Jó lesz így, ez az ajándékcsomag neki, jól kitaláltad.
Én is hasonló egyedi ajándékokat gyártok, horgolok, meg most az új divat a gyöngyfestéssel készült kép 😊🌲
Nyers leszek, de,: fsz tudja. Egy férfinak, akit nem is ismerek... Nem tudom.
Ha amúgy szereti az adventi időszakot és az édességeket, akkor igen, jó.
De sálat meg övet... Könyörgöm, olyan személytelen, sablonos, unalmas... Bárhol, bármelyiket megveheti magának. Találj ki ezek helyett mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!