Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 8-9 éves kislánynak karácsonyr...

8-9 éves kislánynak karácsonyra mit adjak?

Figyelt kérdés

20-30ezer a keret. Ennyi idős lányokat mi érdekel, mivel szeretnek játszani, mi foglalkoztatja őket? Barátom kishúgának lenne, de szeretném, ha meglepetés lenne mind a kislánynak, mind a barátomnak.

Akinek ilyen idős kislánya, tesója, ismerőse van, kérem segítsetek, adjatok ötleteket!

2021. szept. 17. 00:37
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

Könyvet:

[link]

2021. szept. 17. 03:44
 2/8 anonim válasza:
0%
Nem korai még ezen gondolkodni egy kicsit? :d
2021. szept. 17. 06:51
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Én ezt tenném: (a helyetekben)

Ahogy közeleg az Ünnep(hogy nevén nevezzük: a Karácsony), már novembertől úgyis minden áruház kipakolja a karácsonyra szánt kínálatát!

Járkálj vele el vásárolgatni (persze ne ajándékot, vagy legalábbis ne neki, ne akkor, amikor veled van), és figyeld, mik azok a dolgok, amik tetszenek neki!

Aztán úgyis lesz 4-5-8-10 olyan dolog, amire mondja, hogy Hű, ez nagyon szuper, stb. és aztán

1. válaszd ki, mi fér bele a keretbe (a családotok anyai kereteibe)

2. esetleg fogj össze a szüleiddel/párod szüleivel (neki ők a nagyszülők)

és ha olyan, ami tényleg hasznos, és még nincs neki, akkor kapja meg 24-én a Jézuskátoktól!

2021. szept. 17. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
anyai keret = anyagi keret akart lenni, csak túl gyorsan gépeltem, és utána meg nem tudtam már javítani.
2021. szept. 17. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

menj be a regio játékboltba, és majd ott megmentenek :D

pont nekik amúgy vannak ilyen nagyon cuki kreatív készleteik (fogalmam sincs melyik márkáé, de asszem sárga a dobozuk), azokat nagyon szeretik az ilyen korú rokongyerekek.

2021. szept. 18. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Ebben a korban már elég nagy a szórás.

A 8 éves lányom pl. imád olvasni, a majdnem 10 éves fiam meg még legózik.

Bár én azt vallom, hogy a Lego kortalan, vannak kimondott lányosak is, a Lego Friend’s.

Az egyik válaszoló már írta és ez szerintem is jó ötlet: vidd el egy nagyáruházba, vagy menjetek el együtt, a barátoddal és figyeld meg, hogy mi érdekli, miket néz, vagy próbálj vele beszélgetni, hogy mi most a „menő” náluk, akár a suliban.

Nem mindegy, hogy igazi kis csajos csaj, vagy esetleg fiúsabb.

Jó lenne tudni, hogy van-e hobbija, vagy esetleg sportol-e.

Van egy Clarie’s nevű bolt, ott van ezerféle dolog és sok hasonló korú gyereket látok ott (pl az én lányom is szereti).

Mivel írtad, hogy 20-30 000 Ft a keret, én mindenképp mennék egy kicsit komolyabbat (pl. könyv) és valami olyat, amit szeretne, esetleg vágya, még akkor is, ha te hülyeségnek tartod.

Emellett élményt is ajándékozhatsz. Közös mozi, eleven park, belépő valahova…

2021. szept. 20. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én unokahúgom kb ennyi idős, amikbeknő örülni szokott: Lego Friends, cuki pizsama, kis bizsu ékszerek, masnik, hajba valók, egyszerűen olvasható csajos könyvek (Egy zizi naplója). De egy kicsit írhatnál az érdeklődéséről, úgy egyszerűbb behatárolni mi lenne jó ajándék.
2021. okt. 6. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha szeret kézműveskedni, rajzolni, színezni, akkor valami ceruzakészlet, kreatív doboz, színező vagy tervező füzet szerintem jó lenne. Ezekből vannak bonyolultabbak is, nagyobbaknak.

Esetleg valami kreatív társasnak, akit a családdal tudna játszani biztos örülne.

2021. nov. 1. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!