Nem lesz semmi ajándék a fa alatt. Baj, ha egy kicsit bánt?
Nagyobb gyerekként, mikor már jobban értettük a pénz értékét, kifejezetten megbeszéltük anyáékkal, hogy csak olyat adjanak, amit amúgy is adnának. Mindig kellett zoknit, alsóneműt venni, tusfürdőt, vagy ha kikopott nadrág/póló, akkor azt. Annyi, hogy pl nem két héttel előtte, hanem szimbolikusan karácsonykor kaptuk meg.
Nálunk pár dolog jobban előtérben volt az ajándékozáshoz képest: közös fa díszítés, közös sütés-főzés.
En az egesz karacsonyt eltorolnem a francba...
20 eve arrol szol hogy zabalunk, mindenki fekszik jobbra balra mert annyit evett... lessuk a tvt vagy rosszabb esetben egymast... ajandekozunk de minek... ami kell ugyis mindenki megveszi ev kozben.
Egy nagy kepmutatas az egesz karacsony, egy valodi hanyinger.
Nekem az az unnep ha nem kell mennem meloba, nem kell nekem semmi haggyanak a fszba beken.
Gyulolom a kepmutatast, ez az egesz masrol se szol.
Vigyorogj olyan embereknek akiknek a torkat ketteharapnad legszivesebben mert megis karacsony van... fas-om a karacsonyba.
Kicsit fel is bsztam most magam
nem tudom miért kell ilyen undorítóan megnyilvánulni kérdezőről, mint például 12es... szerintem borzasztóan gáz, hogy egyes családokban annyira nem ismerik egymást a családtagok, hogy ne találjanak könnyűszerrel valamit, aminek örülni fog a megajándékozott...
kérdező, dehogy veled van a baj, anyádék valószínűleg csak az ilyen "a karácsony csak a fogyasztásról szól, bezzeg az én időmben..." című hisztinél járnak. sok idősödő emberrel előfordul sajnos. az meg külön fájódalmas, hogy pont a karácsonyotok esett ennek áldozatul.
“engem bármi aprósággal meglehet lepni”
“Ne csak csoki. Azt én is tudok venni.”
Legalább magadnak ne mondj ellent pár kommenten belül. Mellesleg 500 Ft-os nyakláncot is tudsz magadnak venni.
Egyébként meg felettébb jól neveltségre vall, hogy az első 3-4 kommentben teljesen kulturált, egyáltalán nem bunkó javaslatokat, lehetséges magyarázatokat kaptál hosszan kifejtve, mire fel te odabüfögsz két sort, hogy hát azt én is tudok venni. Talán egy köszivel már fájt volna megtisztelni azokat, akik rád szánták az időt? Nem csak magadra kéne gondolni (itt is).
Én legalább nem írok olyan paraszt szavakat hogy odabüfögsz. 😊
Hidd el van aki nem csokira vágyik karácsonykor. Azt bármikor veszek magamnak, ha akarok. Jól nevelt vagyok hidd el, mert ilyenkor mindig meghallgatom apáékat, az ő érveiket. Elolvastam a javaslatokat, de attól még nekem van igazam. Ilyet még sose csináltunk, én nem tudom elfogadni.
Nem köszizünk senkit se, mindenkinek ment a zöld kezecske, kivéve neked. Az undorító stílusod miatt. Ja, és nem csak magamra gondolok, mert én mindig ugyanúgy adni is szeretek.
Itt egyébként sokan félreértitek szerintem. Nem a pénz számít. Anyuék tudják nagyon jól hogy nem igazán eszem édességet, mégis tegnap ezt mondták: Idén nem költünk feleslegesen, meg beszéltük anyukátokkal hogy mindenki csokit ad egymásnak. Az értékét rátok bízzuk.
Ja, csak én évente 1* ha eszem, ezért is esett kicsit szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!