Leszedtétek már a fát?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:46
13/23 anonim válasza:
A hétvégén, igen. Nem ragaszkodunk ahhoz, hogy vízkeresztkor mennie kell mindenképpen, de azért nem is szoktuk ott hagyni februárig, vagy akár egészen a farsang végéig, mint egyesek. Amikor éppen van rá idő, akkor leszedjük.
14/23 anonim válasza:
Mi 5-én szedtük le anyummal, apuméknál viszont még mindig fel van díszítve :D
18/23 anonim válasza:
Még nem és még egy ideig nem is szoktuk. Amíg nem 2 évszak volt, akkor mindig akkor bontottuk el, amikor az időjárás tavaszias lett tartósan és nem csak egy-egy melegfront vonult el felettünk. Mostanság is a farsangi hangulat élén botjuk el, általában február vége felé, max. március elején.
19/23 anonim válasza:
18. vagyok!
Tavaly március 15. után 1-2 nappal bontottuk el, mert nagyon szép volt még és nem hullott cseppet sem, meg hát havazás is volt.
20/23 A kérdező kommentje:
:O
Nekünk műfánk van. 240 cm, 3D-s, három éve vettük, nem volt olcsó, de úgy voltunk vele hogy megéri a befektetést, mert nem egy-két évre vesszük. Nagyon szép, nagyon élethű. Nem az a vacak, amik régen voltak.
De csak azért mert nem hullik, eszünk be nem jutna nyárig megtartani! :D
Havazás nálunk március 15-e körül nem, csak 25-én volt. Egész télen nem volt hó, akkor viszont leesett 15-20 centi. :)
2021. jan. 21. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!