Nem vagytok szomorúak amiatt, hogy vége a karácsonynak és a szilveszternek?
Figyelt kérdés
Hétfőtől jönnek a szürke, monoton hétköznapok...2021. jan. 2. 21:41
11/21 anonim válasza:
De igen, kár, hogy elteltek az ünnepek
13/21 anonim válasza:
DE, megint dolgozni kell.... kibírtam volna még pár hetet:(
14/21 anonim válasza:
Örülök, hogy vége, és visszazökken a dolgok többsége a régi kerékvágásba. (kivéve ugye a hülye covid:(
15/21 anonim válasza:
Nekem fura, hogy már vége. Nincs kedvem holnap dolgozni menni. Egyébként szeretem, de a január borzalmas a rengeteg adminisztrációval és beszámolóval.
16/21 anonim válasza:
Annyiból rossz, hogy visszatérünk a szürke hétköznapokba, és jönnek újra a határidős munkák. :(
Viszont az a jó, hogy innentől közelebb kerültünk a tavaszhoz és a nyárhoz. :)
17/21 anonim válasza:
Én kicsit örülök neki mert már untam a karácsonyt. Rossz, hogy kezdődik a munka.
18/21 anonim válasza:
Nem vagyok szomorú, mert 2 hónap múlva jön a tavasz!!
19/21 anonim válasza:
Én örülök neki nem szeretem a karácsonyi időszakot
20/21 anonim válasza:
De, az vagyok egy kicsit, bár tudom, hogy hamarosan már jön a többi ünnep és az év többi része. Amúgy nálunk még nincs vége, mert hivatalosan is jan. 12. a vége a karácsonyi időszaknak, de mi még tovább fent hagyjuk a karácsonyfát és a karácsonyi díszeket, általában tavasz legelejéig. :-) Azt viszont bánom, hogyha itthon nem is, mindenhol máshol újra jönnek a szürke hétköznapok... A hátam borsódzik, hogy hamarosan, újra korán kell kelni, újra korábban kell lefeküdni, újra dolgozatokra, felelésekre, versenyekre miegymásra készülni kell, újra kismillió elvárásnak kell megfelelnem, újra egy mókuskerék lesz az életem stb. De legalább ettől is várom a következő ünnepeket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!