Miért töltik fel az emberek Facebook-ra a Karácsonyfájukat?
Mielőtt jönnének a Trollok, igenis van hozzá közöm, mert percenként 15 karácsonyfát látok meg a Facebook-on, és unalmas. Oké hogy karácsony van, de nekem is van karácsonyfám, mégsem töltöm fel se Facebookra, se Instagramra.
Ha elkezdenék törölgetni a karácsonyfás ismerőseim, talán 4-5 maradna. :D
Neked mi a véleményed? Téged nem zavar a karácsonyfa feltöltögetés?
Amiért a reggelijüket, az új kocsijukat, a nyaralásuk helyszíneit, stb.: hogy elismerést kapjanak érte minél több embertől, mégpedig úgy, hogy ne csak ők maguk, hanem ezen kívül minél több ember is értesüljön a sok dicséretről - és ezzel fényezzék az egójukat.
Nem kell törölni őket, elég leállítani a követésüket. Mármint ha annyira ragaszkodsz a facéhoz...
"Ugyanazért amiért sokan este a redőnyt se engedik le,hogy az utcáról is jól látszódjon a fa."
Ha az ablaknál van, lehet, hogy pont a fa miatt nem is férnek hozzá a redőnyhöz. Nálunk nincs redőny, függöny van, de amikor az ablaknál van a fa, akkor mi se tudjuk elhúzni mögötte a függönyt, mert nincs annyi hely.
14, mi a szánalmas abban, hogy az ember karácsonykor az ablakhoz teszi jól láthatóan a karácsonyfát? Nyilván azért hogy kintről is lássák. Sőt, az ablakdísznek is ez a funkciója.
Értem én hogy egyes embereket zavar valamiért, ha a másik személyes dolgokat posztolgat, de a másik véglet meg az, amikor annyira elbújunk, hogy a létezésük se látszódjon (lásd ne lássák az ablakból a fát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!