Nálunk Covidos a Jézuska. Van még akinél ugyanez a helyzet?
Sajnálom. :(
Nálunk nem Covidos. Este jön vacsorázni leendő anyósom, jön a gyerekem apja is, tegnap óta sütök-főzök.
Lányom telefont kap meg társasjátékot, Activyt-t, puzzle-t, mamuszt, páromnak karórát vettem, anyja telefont meg vázát kap, a gyerek apja pedig kávéfőzőt.
Nem lehet, hogy anyagi okok miatt nem lesz most igazi ünnep nálatok?
Nálunk anyagi okok miatt sem fenyőfa sem ajándék nincs...
Sajnos már nem előszőr..,😞
Ha a kirakatban látok fenyőfát percekig tudom bàmúlni mert annyira gyönyörűek... hiányzik!!!!
Igen, lehet hogy covidos a Jézuska és ezért nem hoz ajándékot idén. De ne légy szomorú, játszhattok, énekelhettek együtt. Elmehetek sétálni este mert ilyenkor a legtöbb helyen fények játékát láthatjátok és közben kitalálhattok történeteket, kiszínezhetitek és kicsit beleélhetitek magatokat. Mire hazaértek másként látjátok a világot és boldogan, álmokkal teli éjszaka vár rátok.
Sajnos a Jézuska betegsége miatt hozzám sem jön, de én majd rád gondolok és remélem ajándék nélkül is boldog vagy.
Szomorú ilyet olvasni.
Ezért mondom mindig páromnak, gyerekemnek azt, hogy baromi szerencsések vagyunk, örüljünk annak, hogy van igazi karácsonyunk, ne panaszkodjunk, mert ma nagyon sok ember van baromi rossz helyzetben.
"Nálunk anyagi okok miatt sem fenyőfa sem ajándék nincs..."
Helyileg merre vagytok, ha pécsi akkor szívesen veszek neked egy fát :)
2-es vagyok... köszönöm , nagyon jól esik ezt olvasni de nagyon messze lakom ...
De már lassan kezdem megszokni ezt a helyzetet mert sajnos nem ez az első ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!