Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Felejtsük el az idei karácsonyt?

Felejtsük el az idei karácsonyt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 17:44
A kérdező szavazást indított:
Zacher: igen
Győrffy: nem
23 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Miért kéne elfelejteni? Nem értem ezt a drámàt az idei karácsony körül.

Ugyanúgy van össznépi zabálás (hidd el senki nem fog becsengetni és megszámolni, hányan vagyto), meg kevin a tv előtt. Ajándék max kimarad, hiszen sok ember elvesztette a munkàt, de végső soron úgysem az ajándékról kéne hogy szóljon.

2020. dec. 21. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Életem legjobb karácsonya, mert végre nem kell 4-5 helyre menni, hallgatni a felesleges (politikai) vitákat, a "miért nem eszel többet?"-traktát, hogy minden rotty vagy épp milyen szuper az országban, stb.

Ketten leszünk, nyugiban, a családdal meg online beszélünk - bármikor. Egy csomó feszkó és stressz elmarad idén.

2020. dec. 21. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lesz olyan. Kajákat tekintve lehet olyan: bemész a boltba, megveszed a pulykát, a halat, a rákot, a disznót, a marhát, ... és felütsz egy szakácskönyvet, vagy az internetet, és elkészíted. Vagy pl. holnap-holnapután megrendeled az - elvitelre (és persze csakis elvitelre, vagy esetleg házhozszállítással!) biztosan még 24-én is legalább 12-ig nyitvatartó éttermekben.

Családi összeborulást illetően biztosan nem lesz olyan, mert elvileg csakis a veled egy háztartásban élőkkel lehetsz együtt. Én pl. nem találkozom apuval, s a helyzet úgy hozta, hogy a párommal se (mindkettővel az interneten beszélgetjük végig - felváltva - az ünnepeket - mivel van itthon lekódolt wifi, és ma már van megannyi ingyenes beszélgetési csatorna - Viber,WhatsApp, Messenger, Skype, stb. - így a netünket senki nem lopja, mi viszont ingyen tudunk beszélgetni.)

2020. dec. 21. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
35%

Mi nem felejtjük el, csak más lesz.

Két kicsi gyerek van a családban (sógornőm unokái), nekik a becsomagolt ajándék egy nagy dobozba kerül, és a férjem leteszi nekik a kapuban, mint Jézuska :)

Nálunk be volt osztva eddig, szenteste itthon, 25-én délben a férjem családja jött, este mi mentünk hozzájuk; 26-án anyukámnál voltunk, este meg hozzánk jött ő és a tesóim, családostól. Mivel mindenkinek megvannak a szokásos ételei, idén mindenki megfőzi, ahogy eddig, csak a fiúk 24-én kora délután elviszik a többieknek. Mi most így leszünk együtt.

2020. dec. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!