Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Másnak is lőttek a karácsonyi...

Másnak is lőttek a karácsonyi tervének?

Figyelt kérdés

Én gyűlölöm a karácsonyt. Csak balhé meg feszültség az egész. Fa díszítésnél, ha egy dísz nem jó helyre kerül anyám már ordít, ha apámnak rossz kedve van, aki amugy nem vesz részt a díszítésben, akkor elkezd ő is ordítani, hogy még ilyenkor sem tud nyugodtan tv-zni. Tavaly pl azon ment az ordítozás, hogy apám később akart átmenni a halászléért mamámhoz.

Az lett volna a tervem, hogy 24.-én reggel elmentem volna itthonról, és egész nap vonatozgatok meg szétnézegetek a különböző városok vásárain, de ugye a covid miatt félek, meg ugye már a hónapban bérletem sincs, szóval nagyon drága is lenne. Már most rosszul érzem magam, ha csak rágondolok hogy mi lesz itt. Csak az tartja bennem a lelket, hogy ha jövőre még nem is, de azután már eltudok költözni itthonról és nem kell a családommal együtt "ünnepelnem". Lehet hogy ez önsajnáltatás, sajnálom is magamat....

Érdekelne hogy másoknak vannak-e hasonló történetei. 19/F

2020. dec. 14. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk is ez ment. Aztán elköltöztem 😀 egyedül élek, és ődzintén les**rom a karácsonyt 😀 még bejglit se zabálok! 😀 Attól is megundorodtam.
2020. dec. 14. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig ez volt, nem hogy ünnepi hangulatom nem volt, de még az életkedvem is elment. Ez lesz a 2. karácsonyom külön.

Meglátogatom a szüleimet (már ők sem élnek együtt:D).

Tavaly pl. tök kellemes volt.

Sajna nem nagyon tudsz mit csinálni. Próbálj nyugodt maradni és pozitívan hozzáállni, hátha nem lesz olyan rossz :)

2020. dec. 14. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom :(

Hálistennek nálunk ilyen nincs, maximum fater vergődik pár sort mire bele állítja a fát a talpba de az a tiedhez képest lófsz.

Kitartást kívánok neked és kívánom, hogy mihamarabb el tudj költözni!

2020. dec. 15. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Már nagyon régen leszoktunk róla, hogy induljunk a karácsonyi "stresszbajnokságon" - szerencsére:)
2020. dec. 15. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!