Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ha a barátomnak karácsonyra...

Summer2 kérdése:

Ha a barátomnak karácsonyra adok egy pólót meg egy kis szív alakú párnát,amit én csináltam az jó? Ti mit adtok?

Figyelt kérdés
Fél éve leszünk együtt
2020. dec. 13. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A póló milyen? Szerintem semmiképp se legyen valami szerelmes, szívecskés stb cukiság és karácsonyi mintás sem, inkább mindennapokban hordható (én pl autósat vettem a páromnak, mert szereti őket).

A szívecskés párnában azt biztos értékelni fogja, hogy te készítetted, de másrészről meg a pasik nem nagyon szeretik az ilyen lányos, nagyon romantikus ajándékokat. Ne várd el tőle, hogy kitegye, magánál hordja netán.

2020. dec. 13. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
a párod nő vagy férfi?
2020. dec. 13. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Férfi a barátom
2020. dec. 13. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
/2-es vagyok/ Szerintem örülne neki
2020. dec. 14. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:
En ismerek tobb pasit is, aki odaig van a csajatol kapott cikicukisagoktol :D ugyhogy ha te ugy gondolod, akkor biztos tetszeni fog neki :)
2020. dec. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!