Milyen karácsonyfátok lesz?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 17:28
2/12 anonim válasza:
Az irodámban ezüstfenyő van, az már áll advent kezdetétől, mert csak 18-ig tervezek dolgozni, az rózsaszín-ezüst.
Itthon műfenyőnk van 10 éve, idén fehér és arany lesz.
3/12 anonim válasza:
Műfenyő, mint mindig és már fel is állítottuk - én idén úgy döntöttem, hogy egész decemberben karácsony lesz itthon. 😀
6/12 anonim válasza:
Nem szoktam állítani, egyedül élek, fölöslegesnek tartom.
7/12 anonim válasza:
Nincs mit ünnepelni,minek állítsak...
9/12 anonim válasza:
Nekünk mindig 2 méteres szép nagy nordmann fenyőnk szokott lenni. Idén piros-zöld-arany díszekkel, meleg fehér égősorral. Nekem nagyon tetszene a klasszikus színes égősor, de a férjem minden évben leszavazza, neki nagyon nem tetszik.
10/12 anonim válasza:
Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter legutóbbi sajtótájékoztatója szerint betiltják a karácsonyfák árusítását, hogy senkinek se legyen kedve karácsonyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!