Mit vegyek bátyámnak karácsonyra?
Szeret counter strikeozni, tőzsdézni és edzeni. Gondolkodtam már kondis ajándékon (súlyzók itthonra pl.) de azt én is használnam (valszeg még többet is, mint ő) ezért furcsa lenne, mert kb magamnak vennék ajándékot.
Legrosszabb esetben protein port vennék, de nem olyan nagy “gyúrógép”. Inkább valami gépes alkatrész, hardware, játék, valami kiegészítő a géphez. A baj, hogy most vett új gépet, és szerintem mindene megvan hozzá. Majd megérdezem tőle. Nem titok az ajándék, de nem is mondjuk meg a másiknak, hogy mit kérünk. Ő nekem egy apple wireless chargert ad. Esetleg gaming headsetben gondolkozom neki.
Emellett szeret “sznobkodni” csak már évek óta szivart vagy egy szép bort kapott tőlem. Esetleg valami ötlet, egy szép kiegészítő?
Ha lenne rá pénzem egy órát vennék neki, dehát nem terveztem 80+ezer forintot költeni. Ha már óra, akkor legyen normális.
21 éves.
Előre is köszi!
Persze lehet bármi más is, szívesen várok más témájú ajándékot is, aminek Ti, vagy a ti (hasonló) tesótok örülne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!