Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek bátyámnak karácsonyra?

Mit vegyek bátyámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Szeret counter strikeozni, tőzsdézni és edzeni. Gondolkodtam már kondis ajándékon (súlyzók itthonra pl.) de azt én is használnam (valszeg még többet is, mint ő) ezért furcsa lenne, mert kb magamnak vennék ajándékot.

Legrosszabb esetben protein port vennék, de nem olyan nagy “gyúrógép”. Inkább valami gépes alkatrész, hardware, játék, valami kiegészítő a géphez. A baj, hogy most vett új gépet, és szerintem mindene megvan hozzá. Majd megérdezem tőle. Nem titok az ajándék, de nem is mondjuk meg a másiknak, hogy mit kérünk. Ő nekem egy apple wireless chargert ad. Esetleg gaming headsetben gondolkozom neki.

Emellett szeret “sznobkodni” csak már évek óta szivart vagy egy szép bort kapott tőlem. Esetleg valami ötlet, egy szép kiegészítő?

Ha lenne rá pénzem egy órát vennék neki, dehát nem terveztem 80+ezer forintot költeni. Ha már óra, akkor legyen normális.

21 éves.

Előre is köszi!

Persze lehet bármi más is, szívesen várok más témájú ajándékot is, aminek Ti, vagy a ti (hasonló) tesótok örülne!

2020. dec. 10. 23:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Edit: a kerer kb 10-20000 forint lenne
2020. dec. 10. 23:53
 2/6 anonim válasza:
75%
A gépezéshez van kényelmes széke? Az sokat tud dobni az élményen, mi tavaly azt vettünk apunk (mondjuk ő programozó) de nagyon őrült neki!
2020. dec. 11. 01:08
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
20 ezer forintert nem veszel gamer szeket
2020. dec. 11. 01:12
 4/6 anonim válasza:
100%
Jó, igen, mi ötvenért találtunk olyat ami jó, de akár össze is állhat valakivel
2020. dec. 11. 01:20
 5/6 anonim válasza:
21 éves..mondhatjuk hogy "férfi"Bármit vehetsz amit áram alá kell helyezni.:D ha nem akarod hogy kesőbb meleg legyen vegyél neki flexet. Tuti tipp, hidd el. :)))
2020. dec. 11. 07:51
 6/6 anonim válasza:
Vegyél neki egy ördöglakatot, azzal jó időre elbíbelődhet 😃
2020. dec. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!