Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jó karácsonyi ajándék lenne...

Jó karácsonyi ajándék lenne szerintetek?

Figyelt kérdés

Bátyám és én nagyon szeretünk edzeni. Jelenleg sajnos csak itthon tudunk, viszont ha jan.11-től be is indulna minden, a suli, és egyetem mellett nehezen tudnánk terembe járni. Egy kis edzős felszerelésen gondolkodtam (egy arm blaster, amit karozásnál tudsz használni, szabályosabbak lesznek az ismétlések). Nos ő annyira nem szenvedélyes mint én edzés terén. Ezért félek attól, hogy megsértődne/nem tetszene neki, mert, hogy olyat vennék, amit én is használok. Olyan értelemben, hogy direkt ezért vettem, mert nekem is kell, így el van intézve.

Már egy hansonlót szemrehányt nekem, amikor anyától kérdeztem, hogy ő nem szeretne-e karácsonyra egy amerikai mérőkanalat. (Amin ki lehet mérni az 1 cup, meg 1 tablespoon stb.) aztán tesóm mondta, hogy tuti csak azért akarom neki, mert nekem is kellene, és majd úgyis én használnám a legtöbbet.

Szerintetek?

2020. dec. 10. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

:/ Ez hasznos mert pénzt spórolsz vele, de egy kicsit gáz is rá nézve...

Te hogy éreznél az ő helyében? Ha nem lennél olyan szenvedélyes a sportban, de azért kapsz felszerelést hozzá amin a tesóddal kell osztoznód, sőt jórészt ő használja, mégis te kaptad.

Szerintem találj neki valami mást (is). Biztos van olyan ami jobban érdekli.

Az más kérdés, hogy az is benne van a pakliban, hogy nem nyitnak ki az edzőtermek január 11-én. Ki tudja.

2020. dec. 10. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ő alapból nem járna. Tudunk itthon is edzeni, neki meg nincs annyi ideje, mint nekem.
2020. dec. 10. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ne legyel mar ennyire onzo :(( Vedd meg ezt magadnak, neki pedig talalj ki valami mast, minden hatso szandek nelkul. Ne az legyen a cel, hogy neked is jo legyen, hanem az, hogy o boldog legyen.

En is szeretek a baratommal egyutt gepen jatekokat jatszani neha, de ha en kapnek egy uj videokartyat a gepbe, amit amugy o hasznal 80%-ban, hat nem lennek boldog. Remelem erted.

2020. dec. 10. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen igen, és köszi szépen :)
2020. dec. 10. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél neki valami mást is mellé, aminek ő örülne nagyon. Nem kell nagy ajándékra gondolni.
2020. dec. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!