Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyfád lesz/van/v...

Ignis Subdialis kérdése:

Milyen karácsonyfád lesz/van/volt 2020 karácsonyán?

Figyelt kérdés
"Alternatív" alatt az ilyeneket értem: [link]

2020. dec. 9. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kivágott normand fenyő, mert az nem hullik, nagyon szép, magas, erősek az ágai és meg tudjuk hosszú ideig hagyni. Az egyik rokonomnak műfenyője van. Nem tudom, de én nem tudnék ilyen "alternatív karácsonyfával" meg ilyenekkel karácsonyozni. Semmi illatuk nincs, külön díszek kellenek rá stb. De amúgy ha valaki nagyon természetbarát akar lenni, az vagy fa nélkül, vagy ilyen "alternatív fával" ünnepel, mert a műfenyő 95%-a műanyag, ami minimum annyira árt a Földnek, mint a fenyők kiirtása, sőt lehet hogy jobban is, mert a műanyagos csak előállítani lehet, megsemmisíteni nem, fenyő helyett pedig lehet másikat ültetni, újra fel lehet használni vagy akár le is bomlik.
2020. dec. 27. 00:42
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
De amúgy az alternatív karácsonyfa dekorációnak és nem mint az ünnep éke állná meg a szememben a helyét.
2020. dec. 27. 00:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11-es.

Nordmann-fenyő a pontos neve, csak pontosítás végett (nem normand). A köznyelvben sok dolog tévesen terjed el, pl. a súlyt és a tömeget a túlnyomó többség keveri, az első mértékegysége newton, a másodiké a gramm.

DE a lényeg: [link]

2020. dec. 28. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!