Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen aprósàgot vegyek...

Milyen aprósàgot vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Az ajándékok már nagyából megvannak viszont a nagyobb ajándékok mellé szeretnék valami kis apróságokat is venni /készíteni a keret max 2000 ft/fő

Anyukámnak:szeret kertészkedni szereti a magyar népmintás tárgyakat szereti a saját készítésű dolgokat

Apukám:szeret kertészkedni szereti a nasikat

Bátyám:szereti a famintás fábólkészűlt tárgyakat

Felesége:szereti a pillangókat és a süniker tárgyakat kedvenc szine a sárga

Nővérem :szereti a növénymintás dolgokat (vega)

Kereszt anya:szereti a 🐷 kedvenc színe a kéket

Előre is köszönöm a válaszokat

2020. dec. 7. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én pl egységesen valami díszt készítenék mindenkinek azzal amit szeret. Pl gipsz öntés olcsó viszonylag, tök jó, azt tudod díszíteni mindenfélével
2020. dec. 7. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én idén névreszóló karácsonyfa gömböket csináltatok. Egyrészti, másrészt tényleg egy kiegészítő apróság, harmadrészt így támogatom a haza kisvállalkozókat :)
2020. dec. 7. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Telefontok, valami finomabb csoki, testápoló, tusfürdő, smink, növényes könyv, bögre, könyv

Nem tudom mire gondoltál, én ezeknek akármikor örülnék.

2020. dec. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!