Milyen ajándéknak örülnél, ünneptől függetlenül?
Én már annak is örülnék, ha végre pihenhetnék legalább 1-2 napot. Csak ennyit kérek. De nem lehet, mert amikor pihenhetnék, akkor összeül a család, és lazítás helyett nyilván a gyerekeket kell majd pesztrálnom, az senkit nem érdekel, hogy teljes munkaidős állás mellett végzem az egyetemet és hónapok óta egy szabad napom nem volt, nemhogy egy egész hétvégém. Már teljesen kivagyok, pedig még csak most fog kezdődni a vizsgaidőszak, de azért az 50 oldalnyi beadandó se volt semmi így első félévben...
De egy 5x5-ös Rubik kockának is örülnék, vagy jó nagy termosznak, esetleg egy társasnak (bár idő is kéne, hogy tudjunk vele játszani...). 23/L
A legnagyobb ajándék egyértelműen az egészség, és az, ha vannak, akiket szeretsz, és viszont szeretnek. ❤️
Mindennek tudok örülni, de legjobban az élményeket szeretem. A páromtól egy masszázs, kényeztetés esne jól, vagy ha elmennénk valahová együtt, kettesben (cukrászda, macskás kávézó, kalandpark, vagy csak egy bekuckózós este egy jó filmmel, összebújva).
Személytől függetlenül pedig egy mikroszkópnak örülnék, de ilyen drága ajándékot még sosem kaptam, és nem is kérnék senkitől. És ismeretterjesztő könyvekkel sem lehet nálam mellélőni. :)
22/L
Én jövő évben tortát szeretnék a születésnapomra gyertyákkal, hogy kívánhassak! 8. éve, mióta nem lakok otthon nem kaptam senkitől. Mindegy ki adja, csak ne nekem kelljen megint sírva legyártani egyet utólag nutellából és gofriból.
28N
Köszönöm a válaszokat.Bár több hozzászólásra számítottam így ünnepek környékén, azért így is az a tanulság számomra, hogy valóban nem a tárgyi ajándékok a fontosak, sokkal inkább a törődés...
Békés ünnepeket minden válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!