Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándéknak örülnél,...

Milyen ajándéknak örülnél, ünneptől függetlenül?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy, és kitől szeretnél ajándékot kapni?

2020. dec. 7. 06:54
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
3 nap múlva lesz a 20. születésnapom, de senkitől nem kértem semmit se 12-13 éves korom óta. Nagyjából 17-18 éves koromig kaptam zsebpénzt, de újabban ezt is elutasítom. Ez különben érvényes minden ünnepre is. Számomra az ünnepek mindig egyenlők voltak a folyamatos veszekedésekkel, stresszelésekkel, megfelelési kényszerekkel, és a balhékkal (hol én váltottam ezeket ki, más esetekben a drága családtagjaim). Én csak egy dologra vágyok, melyet, ha valakitől megkapnék ajándék formájában, akkor én lennék a legboldogabb a világon: egy stílusosan megépített konténerházat, mellé egy kis műhelyt valahol az ország másik végében. Semmi másra nem vágyom, ez jelentené a nyugalmam végső megvalósulását. Viszont ha lenne barátnőm, vagy idővel egy új családom, akkor megpróbálnék új esélyt adni a különleges alkalmaknak, hogy legalább mások örüljenek nekik, ha már én nem örülhettem gyerekként.
2020. dec. 7. 07:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már annak is örülnék, ha végre pihenhetnék legalább 1-2 napot. Csak ennyit kérek. De nem lehet, mert amikor pihenhetnék, akkor összeül a család, és lazítás helyett nyilván a gyerekeket kell majd pesztrálnom, az senkit nem érdekel, hogy teljes munkaidős állás mellett végzem az egyetemet és hónapok óta egy szabad napom nem volt, nemhogy egy egész hétvégém. Már teljesen kivagyok, pedig még csak most fog kezdődni a vizsgaidőszak, de azért az 50 oldalnyi beadandó se volt semmi így első félévben...

De egy 5x5-ös Rubik kockának is örülnék, vagy jó nagy termosznak, esetleg egy társasnak (bár idő is kéne, hogy tudjunk vele játszani...). 23/L

2020. dec. 7. 08:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék már végre egy barátnőt, akivel szerethetjük egymást, és sok-sok egészséget. Engem ezek boldogabbá tennének, mint holmi tárgyi ajándékok.
2020. dec. 7. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy olcsó autónak örülnék, vagy pénznek. De az is elég lenne, ha kapnék valahol egy normális munkát, vagy a családommal tölthetném az ünnepet.
2020. dec. 8. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha befizetnének engem egy nyaralásra a párommal együtt.Szegények vagyunk.
2020. dec. 8. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb ajándék egyértelműen az egészség, és az, ha vannak, akiket szeretsz, és viszont szeretnek. ❤️

Mindennek tudok örülni, de legjobban az élményeket szeretem. A páromtól egy masszázs, kényeztetés esne jól, vagy ha elmennénk valahová együtt, kettesben (cukrászda, macskás kávézó, kalandpark, vagy csak egy bekuckózós este egy jó filmmel, összebújva).

Személytől függetlenül pedig egy mikroszkópnak örülnék, de ilyen drága ajándékot még sosem kaptam, és nem is kérnék senkitől. És ismeretterjesztő könyvekkel sem lehet nálam mellélőni. :)

22/L

2020. dec. 12. 01:28
 7/9 anonim válasza:
100%
Nekem maga az élet a legnagyobb ajándék melyet kaphattam!
2020. dec. 12. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én jövő évben tortát szeretnék a születésnapomra gyertyákkal, hogy kívánhassak! 8. éve, mióta nem lakok otthon nem kaptam senkitől. Mindegy ki adja, csak ne nekem kelljen megint sírva legyártani egyet utólag nutellából és gofriból.

28N

2020. dec. 12. 15:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Bár több hozzászólásra számítottam így ünnepek környékén, azért így is az a tanulság számomra, hogy valóban nem a tárgyi ajándékok a fontosak, sokkal inkább a törődés...

Békés ünnepeket minden válaszolónak!

2020. dec. 26. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!