Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért vágják ki ilyen korán a...

Miért vágják ki ilyen korán a fenyőket?

Figyelt kérdés
Több helyen láttam hirdetve már november végén a vágott fenyőket. És nem értem miért vágják ki ennyivel karácsony előtt. Hogy fog az a fa kinézni vízkeresztig? Most vennénk először élő fenyőt, de ez eléggé elveszi a kedvem.
2020. dec. 5. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben lesz, ha hidegben, fűtetlen helyen tárolod karácsonyig.
2020. dec. 5. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hidegben tárolni :( Panelban lakunk, erkélyünk nincs
2020. dec. 5. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak közvetlenül karácsony előtt vedd meg.
2020. dec. 5. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
itt angliában is november vége óta árulják a vágott fenyőt, nem tudom mi a francért
2020. dec. 5. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy látszólag, pár napig rendben lesz, viszont tapasztalatom szerint, 1-2 hét után nagyon elkezd hullani. Nem tudom miért... Ki az aki karácsony előtt majdhogynem 3 héttel, csak azért, hogy legyen és foglalja a helyet valahol megveszi a karácsonyfát.
2020. dec. 6. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugyan azokat a fákat kapod most, amit 24.-én. Annyi a trükkje, hogy hidegben kell tartani.
2020. dec. 6. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tudom, hogy 24-én is olyan fát kapok, amit már kivágtak több mint egy hónapja. Csak azt nem értem miért? Miért nem elég mondjuk december közepén kivágni és elkezdeni árulni? Úgysem díszíti fel senki november végén az élő fenyőt.
2020. dec. 7. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!