Baj ha idén karácsonykor nem megyünk nagyon vendégségbe?
Szóval ez a koronavírus márciusban elégé betett a családunknak. 6 éve élek külön anyukáméktól a párommal és a 3 éves kislányunkkal.
Szeptemberben mentem vissza gyesről dolgozni, a gyerek óviba jár, párom 12 órákat dolgozik. Márciusban a szabim jó része elment mert bezárt az óvoda. Így felváltva voltunk otthon a kicsivel. Még anyumékhoz se mentünk fel Pestre mert tele volt minden vírussal, meg karantén is volt.
Most úgy néz ki a karácsonyunk hogy én itthon leszek a kicsivel a párom viszont csak 24,25 és 26.án lesz otthon. Ezért gondoltuk hogy csak felugrunk anyumékhoz és aznap jövünk is haza.
Szerintetek ez gond lenne? Anyumék nyugdíj előtt vannak és ők is most sokat fognak dolgozni, senki nyakán nem akarunk ott ülni.
Másnál is ennyire rossz lesz a karácsony?
Minden évben együtt szoktuk tölteni az ünnepeket. De mivel alig van szabink így most az idei karácsony így fog alakulni.
Miért lenne gond? Mindenki úgy csinálja ahogy neki jó, a családjának megfelel.
Nekem a szüleim rég nem élnek, nagymamám igen, oda megyünk (ha épp itthon lesz, mert utazgat Európában, vírus ide vagy oda, mindegy, hosszú. Na meg karácsonyra lazulnak Cilikéék😂)
Párom megy az anyjához, de se a lányom, se én nem tartunk vele. Egy falu, egy utca, de inkább ne, jobb a békesség.
Öcsémék biztos jönnek,a lányom miatt. Más meg nincs.
Nyilván ha élnének a szüleim más lenne a dolog, de így 3-an karácsonyozunk. Vagyis bocs, 4-en,mert a lányom apja természetesen vendég nálunk, (nem csak karácsonykor!) jön a lányához.
Különben mi kettesben két ünnep között elmentünk volna wellnessezni, de nemigen jön össze amíg ez a Covidra keresztelt influenza itt van.
Nektek pedig most ez a helyzet, ezt veszi tudomásul mindenki.
És ha anyudék mennének hozzátok?
Nem
Mi se megyünk. Sőt lehet anyáék dolgozni is fognak :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!