Idén karácsonykor vagy tájékán mennyi esély van arra, hogy majd esik hó, illetve, hogy meg is marad?
Nagyon hiányzik a fehér karácsony, nem is emlékszem mikor volt utoljára nagyobb hóesés Decemberben, ami utána meg is maradt. Általában, amikor esett is az elmúlt években, akkor is bőven karácsony után Január-Február környékén.
Idén vajon fehér karácsonyunk lesz?
Elég kevés tekintve az elmúlt éveket.
DE tisztázzuk az, hogy elég kevés nem azt jelenti, hogy semennyi szóval ha mégis esik ne kezdj el ide spamelbi🤨🤨🤨😅😂
#3 Nem jósol tévesen, ennél megbízhatóbb időjárás előrejelző oldal nincs.
Ha egy hétre előre szeretnéd tudni milyen idő lesz akkor pedig valami ezotérikus oldalon tájékozódj.
100%-os pontossággal a meterológia 24 órával előre tud pontos prognózist adni.
#6 Érdekes... Akkor te nem jó oldalt nézel.
Eddig az errefelé mutatott előrejelzések mind beváltak.
Még a hőmérsékleti értékek is pontosak.
De amúgy meg ott az ablak, kinézel aztán a szemed csak nem jósol tévesen.
Nem estünk egymásnak :D
Azért ez ettől messze áll.
Nem én nem nézegetek idő jós oldalakat az elöttem szoló-ra reagálltam ugyanis az ő felvetése volt az, hogy idézem: "Nem jósol tévesen, ennél megbízhatóbb időjárás előrejelző oldal nincs."
Az ő felvetése szerint helyesen jósolnak akkor is ha nem (🤨) mert nincs megbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!