Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Családos anyukák! Ti is...

Családos anyukák! Ti is meglepitek a párotok?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy még mindig meglepitek egymást? Vagy már csak a gyerekeknek találtok ki valamit? Én egy cipővel lepem meg a párom, és anyukam kiakadt, hogy ezt csak a kamasz szerelmesek csinálják. Első karacsonyunk az első gyerekünkel.
2020. nov. 22. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lepnénk meg? A karácsony része az ajándékozás is kortól, nemtől függetlenül..

Sőt, sokan felnőtt párok még Mikuláskor is meglepik egymást csokival vagy valami aprósággal.

2020. nov. 22. 10:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs még gyerekem, de természetesen ha lesz, ugyanúgy megajándékozzuk egymást továbbra is a párommal is. És igen, nálunk Mikuláskor is van egy kis csoki, attól függetlenül,hogy felnőttek vagyunk.
2020. nov. 22. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szoktunk ajándékozni, meglepni. Egyáltalán nem kamasz szokás. Sőt, kamaszként én nem csináltam, nem is volt pénzem, csak egy csokira.

Mi szülinapra, névnapra is készülünk. Mikulásra is adunk egymásnak egy csokit. Sőt, még a szüleintől is kapunk csokit 😊 szerintem ez tök aranyos.

2020. nov. 22. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, veszünk egymásnak ajándékot. De cipő, mint meglepetés?
2020. nov. 22. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Elég drága, jó márkás cipő. Mindig mondja, hogy szeretné, de sosem lehet, mert drága. Őszintén mi a probléma ezzel? Mit kéne neki adni?
2020. nov. 22. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi probléma sincs a cipővel. Az én párom kesztyűt kap, mert az övé lyukas és nem hajlandó újat venni😂
2020. nov. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!