Mit gondoltok, fog idén még esni nagyobb hómennyiség?
Figyelt kérdés
Tavaly esett 1-2 napot (szerintem országszerte) kivéve a mátrába, aztán elolvadt egy pár napon belül.. lesz idén még?2020. nov. 21. 09:16
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs. De én örülnék neki ha Karácsonykor esne.
2/8 anonim válasza:
A mostani időt elnézve nem nagyon:/
Bár én nagyon reménykedem a hóban. De olyannak örülnék a legjobban ami nem olvad el egy nap alatt...
4/8 anonim válasza:
Meg lennék lepődve, pláne hogy már vagy 10 éve nem esett nagyobb mennyiség.
5/8 anonim válasza:
Idén szerintem nem, de januárban, februárban, annál több. De márciusban sem kizárt.
7/8 anonim válasza:
Most ez a sorozatos fagyos idő ami jön kecsegtetőnek hangzik. Bízom benne, hogy fog esni. Egyébként ha visszaemlékeztek, eddig december elején (Mikulás körül) majdnem minden évben keletkezett kb 2cm hólepel. Bízom benne, hogy idén is így lesz. Csak most lehetne a 2cm helyett 12cm és tartson ki január-februárig. Utána elolvadhat. :D
8/8 anonim válasza:
Van rá esély. De sajnos kevés.
Régen volt már fehér karácsony, előbb utóbb ismét lesz.
Lehet, hogy idén, vagy jövőre, esetleg 5 év múlva.
Nem tudni még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!