Ez jó ajándék lenne a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Azt talaltam ki, h veszek neki egy pulcsit aminek az ujjára piciben ráhímzek egy szivecskét benne a monogrammunkkal. (Pl szivben K+M) amikor felveszi es meglatja a kezet mindig eszebe jussak. Szemelyes, de megsem az elejere van ra irva h szeretlek 'Karcsi'. Vélemény?2020. nov. 16. 22:12
1/9 anonim válasza:
Nyilvános helyre nem hiszem, hogy felvenném. Bocs.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem baj, köszönöm, hogy válaszoltál. Akkor kitalálok valami mást :)
2020. nov. 17. 09:45
3/9 anonim válasza:
Szerintem jó az ötlet, aranyos. Próbáld meg olyan helyre hímzeni ami nem annyira feltünő, pl az alkarján valahol, azt nem szokott annyira feltűnő lenni. Remélem tudtam segíteni!
4/9 anonim válasza:
a szívet hanyagolnám, a monogram tetszik. esetleg azonos színű, fényes fonalból, akkor abszolút csak fényben látszik és nagyon elegáns.
5/9 anonim válasza:
Én egy olyan pulcsit vennék neki, amiről tudom, hogy szívesen hordja és belülre hímezném a monogramot akár a szívecskével is. Nem kell mindenkinek látnia, elég az, ha ő tudja, hogy ott van.
6/9 anonim válasza:
aranyos, de valami menő színben legyen mintha ő venné meg, és piciben írdd rá a mongrammotokat, hogy csak ő tudja látni, mert akkor mások lehet kiröhögik, ezért nem veszi fel többet.
7/9 anonim válasza:
Most látom, hogy majdnem teljesen ugyanazt írtam mint az 5-ös!!!! xdddd
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki ötlet, sok sikert 😍
9/9 Laylah válasza:
KÍsértetiesen hasonlít az ötlet a Gossip Girl könyv változatához, amiben Blair egy zöld kasmír pulcsi ujjába belülről belevarr egy arany szív medált. Persze Nate észre sem veszi, csak hónapokkal később. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!