Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ez jó ajándék lenne a barátomn...

Ez jó ajándék lenne a barátomnak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Azt talaltam ki, h veszek neki egy pulcsit aminek az ujjára piciben ráhímzek egy szivecskét benne a monogrammunkkal. (Pl szivben K+M) amikor felveszi es meglatja a kezet mindig eszebe jussak. Szemelyes, de megsem az elejere van ra irva h szeretlek 'Karcsi'. Vélemény?

2020. nov. 16. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Nyilvános helyre nem hiszem, hogy felvenném. Bocs.
2020. nov. 17. 05:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem baj, köszönöm, hogy válaszoltál. Akkor kitalálok valami mást :)
2020. nov. 17. 09:45
 3/9 anonim válasza:
84%
Szerintem jó az ötlet, aranyos. Próbáld meg olyan helyre hímzeni ami nem annyira feltünő, pl az alkarján valahol, azt nem szokott annyira feltűnő lenni. Remélem tudtam segíteni!
2020. nov. 17. 10:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
a szívet hanyagolnám, a monogram tetszik. esetleg azonos színű, fényes fonalból, akkor abszolút csak fényben látszik és nagyon elegáns.
2020. nov. 17. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan pulcsit vennék neki, amiről tudom, hogy szívesen hordja és belülre hímezném a monogramot akár a szívecskével is. Nem kell mindenkinek látnia, elég az, ha ő tudja, hogy ott van.
2020. nov. 18. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
aranyos, de valami menő színben legyen mintha ő venné meg, és piciben írdd rá a mongrammotokat, hogy csak ő tudja látni, mert akkor mások lehet kiröhögik, ezért nem veszi fel többet.
2020. nov. 20. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Most látom, hogy majdnem teljesen ugyanazt írtam mint az 5-ös!!!! xdddd
2020. nov. 20. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon cuki ötlet, sok sikert 😍
2020. nov. 23. 17:48
 9/9 Laylah ***** válasza:
KÍsértetiesen hasonlít az ötlet a Gossip Girl könyv változatához, amiben Blair egy zöld kasmír pulcsi ujjába belülről belevarr egy arany szív medált. Persze Nate észre sem veszi, csak hónapokkal később. :D
2020. dec. 2. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!