Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogy tegyem varázslatossá az...

Hogy tegyem varázslatossá az "elsõ" karácsonyát?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A páromnak idén lesz úgymond az elsõ karácsonya és velem fogja tölteni. Eddig a szülei miatt nem tartottak karácsonyt vallási okokból, de nem is ez a lényeg. Nem is tudja igazából milyen ez pedig szerintem csodálatos ünnep és ezt szeretném neki megmutatni idén. Ötleteket, tippeket szeretnék kérni tõletek! Igazából bármi jöhet.. Amivel meglephetem, amiket együtt csinálhatunk, ahová együtt elmehetünk (a jelenlegi helyzet miatt mondjuk nemhiszem, hogy ez a lista hosszú lesz..) Én gondoltam eddig közös mézeskalács sütésre, fa vásárlásra, díszítésre, társasozásra, közös vásárlásra, karácsonyi film nézésre. Szeretném, ha mesebeli karácsonya lenne és köszönöm, ha segítetek nekem néhány ötlettel!

(20/L)

2020. nov. 15. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Mézeskalács sütés, fa vásárlás, díszítés, karácsonyi film nézés, karácsonyi vásár látogatás, ajándékcsomagolás
2020. nov. 15. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos idén nem lesznek karácsonyi vásárok. :( a többit köszi!
2020. nov. 15. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
26%
éjféli misére vidd el
2020. nov. 15. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:
58%

Amit felsoroltál,azok mind jó ötletek.

Én még valami karacsonyi vacsira főzésre gondoltam.

2020. nov. 16. 07:09
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

Semmi bajom a zsidokkal de ha a srac csaladja ennyire vallasos es tenyleg sosem volt karacsony. Lesz ott mas problema majd ha komolyodik a dolog. Mar ott hogy te kereszteny vagy a srac es a szulei nem. Na ez azon mulik hogy a srac teged valaszt e vagy az lesz amit anyu mondd neki..

Nem az a gond hogyha mas vallasu pl zsido vagy iszlam vagy akarmi hindu..mittudom en hanem hogy mas dolgokban baromi nagy elteresek lesznek.

2020. nov. 17. 02:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem zsidok, mas vallasrol van szo, de ez csak a szuleire vonatkozik. O nem azt a vallast koveti es igazabol 20 evesek vagyunk tehat nem igazan szolnak bele a szulok a kapcsolatunkba.
2020. nov. 19. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?
2022. aug. 7. 18:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta nem vagyunk már együtt, de az a karácsony jól sikerült:)
2022. szept. 25. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!