Mit adjak karácsonyra unokatesómnak? (lány)
Figyelt kérdés
Kémia szakon van az egyetemen, szóval nagyon szereti a kémiát, szeret bulizni, utazni. Szóval valami ezekkel kapcsolatos dologra gondoltam. És fontos hogy ha lehet nem szeretnék sokat költeni rá, inkább saját kezűleg csinálnám!2020. nov. 15. 11:45
1/4 anonim válasza:
Milyen technikában gondolkozol? Ha tudsz horgolni láttam nagyon cuki, horgolt kémcsöveket.
3/4 anonim válasza:
Én mindig viszek utazáshoz egy ilyen mini vibátort, praktikus mert kis helyen elfér. Esetleg egy karácsonyi mintás zokniba belerakhatnád, egy kis fenyő spré mellé, vagy egy bárhova beváltható repjegy és kész is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!