Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Karácsonyi ajándék ötletek?...

Karácsonyi ajándék ötletek? Kinek mit vegyek?

Figyelt kérdés
Közeleg a karácsony! Te kinek mit veszel? Nekem nagyjából már összeállt a kép, de a 12 éves unokahúgomnak nem nagyon tudok mit venni. Szeret tornázni, sportolni. A keret 3000 lenne

2020. nov. 14. 09:26
 1/4 anonim válasza:
Én egy sportosabb embernek esetleg erősítő pilates szalagokat vennék, vagy egy kényelmes, légáteresztős edzős felsőt, bár szerintem az ő korában inkább a másodikat választanám
2020. nov. 14. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én tapadós jégert, vagy valami jó melegítőt (felsőt) vennék neki :)
2020. nov. 14. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Akár sportol, akár nem, olvasni biztos szeret, ha még nem, meg kell vele szerettetni az olvasást.Lehet, hogy a 3000 Ft-ból talán ki is jón: Bronte: Üvöltő szelek. Ez olyan könyv, hogy nem lehet letenni, ha már olvasta, akkor Fábián Jankától az Emma szerelmét. Én gyerekkoromban mindig kaptam könyvet is, társasjátékot is meg valami sporteszközt is. Ha kifutja még a keretből, vegyél neki egy ugrókötelet vagy hollahopp karikát, de könyvet feltétlenül. Biztos másoktól is sportszert fog kapni, akkor te vegyél neki egy értékesebb ajándékot, mármint könyvet.
2020. nov. 16. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!